17 Eylül 2018 reyting sonuçları! Söz ve Çukur geri dönünce reyting tablosu nasıl oluştu?

17 Eylül 2018 Pazartesi reyting sonuçları duyuruldu. Söz, Çukur, Yasak Elma, Ege'nin Hamsisi ve Koca Koca Yalanlar'ın reyting mücadelesi nasıl sonuçlandı? İşte reytingler...

Volkan Küçükel
18 Eylül 2018 - 10:31
Reyting

17 Eylül 2018 Pazartesi reyting sonuçları elimize ulaştı! Pazartesi günü ekranlara gelen programlardan hangileri izleyiciden geçer not almayı başardı?

Yeni sezonlarıyla ekranlara geri dönen iddialı yapımlar Söz ve Çukur, yeni sezonuyla da ilgi gören Yasak Elma, Kanal D'nin komedi dizisi Koca Koca Yalanlar ve TRT'nin Ege'nin Hamsisi arasındaki reyting mücadelesinden hangisi galip çıktı? Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizde!

İŞTE TOTAL VE AB'DE GÜNÜN REYTİNGLERİ

17 Eylül 2018 reyting sonuçları (Total Grubu)

18-09/18/17-eylul-2018-reyting-sonuclari-total.jpg

17 Eylül 2018 reyting sonuçları (AB Grubu)

18-09/18/17-eylul-2018-reyting-sonuclari-ab.jpg

ÇUKUR HER İKİ KATEGORİDE ZİRVEDE! SÖZ YAKIN TAKİPTE!

Senaryosunu Gökhan Horzum'un, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün üstlendiği Ay Yapım dizisi Çukur 34. bölümüyle yeni sezona merhaba dedi. Geri dönüşü merakla beklenen dizi izleyiciden beklenen ilgiyi görerek hem total hem AB kategorilerinde zirvenin sahibi oldu.

18-09/18/ukur-34-bolum-fotograf.jpg

Yapımını TIMS&B Productions'un üstlendiği, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği Star TV'nin iddialı yapımı Söz de yeni sezonuna iyi başladı. Her iki kategoride Çukur'u yakın takip eden dizi gelecek haftalarda özellikle total grubunda zirveyi zorlayacak gibi görünüyor.

18-09/18/soz-51-bolum-fotograf.jpg

DİĞER DİZİLERİN DURUMU NASIL?

Geçtiğimiz hafta dizilerin zirvesine çıkan Yasak Elma; Söz ve Çukur'un geri dönüşüyle sıralamada biraz geriledi. Dizi, hem total hem AB'de 5. sırada yer aldı. Dizinin, Söz ve Çukur gibi iki iddialı yapım karşısında elde ettiği sıralama ve rakamlar yine de oldukça tatmin edici düzeyde.

18-09/18/yasak-elma-14-bolum-fotograf.jpg

Ege'nin Hamsisi ve Koca Koca Yalanlar'ın ilerleyen haftalarda işi zor görünüyor. Ege'nin Hamsisi totalde 11, AB'de 9. sırada yer alırken; Koca Koca Yalanlar ise totalde 10, AB'de 12. sırada günü tamamladı.

"Söz 52. bölüm" Ön İzleme:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin