17 Nisan 2017 Pazartesi reyting sonuçları

İçerde mi, Söz mü, Kırgın Çiçekler mi, İsimsizler mi, Hangimiz Sevmedik mi, final bölümüyle Kırlangıç Fırtınası mı? Ekranlarda Pazartesi gününün galibi hangi dizi oldu?

Volkan Küçükel
18 Nisan 2017 - 15:35
Reyting

İçerde mi, Söz mü, Kırgın Çiçekler mi, İsimsizler mi, Hangimiz Sevmedik mi, final bölümüyle Kırlangıç Fırtınası mı?

Ekranlarda Pazartesi gününün galibi hangi dizi oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

TÜM KİŞİLERDE 'SÖZ' ZİRVEYE ÇIKTI!

Yapımcılığını Timur Savcı ile Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Star TV'nin iddialı yeni dizisi Söz üçüncü bölümüyle zirveye çıkmayı başararak ne kadar iddialı bir yapım olduğunu kanıtladı.

Pazartesi akşamları zirve mücadelesi içinde gördüğümüz İçerde ve Kırgın Çiçekler bu kez iki ve üçüncü sıraları paylaştılar.

İsimsizler geçen haftaki gibi 8. sırada yer alıp istikrarını korurken; Fox'un bekleneni veremeyen ve erken final yapan dizisi Kırlangıç Fırtınası son bölmüyle 35. ve TRT'nin Hangimiz Sevmedik'i 38. sırada kendilerine yer bulabildiler.

17-04/18/simsizler.jpg

AB'DE 'İÇERDE' HER ZAMANKİ GİBİ!

İçerde, geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi AB kategorisinde daha yüksek izlenme oranlarına ulaşarak rakiplerinin önünde ilk sıradaki yerini aldı.

Söz bu kategoride de istikrarını koruyup 4. sırada yer alırken; İsimsizler 5. ve Kırgın Çiçekler 7. sırada ön grubu takip eden yapımlar.

Final bölümüyle Kırlangıç Fırtınası 13. ve AB kategorisinde daha iyi sonuçlar alan Hangimiz Sevmedik 18. sırada günü tamamladılar.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Söz' 4. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin