İbrahim Erkal'ın durumuyla ilgili savcılık harekete geçti

İbrahim Erkal'ın sağlık durumuyla ilgili bilgiler beklenirken savcılık olaya müdahil oldu. Evinin otoparında 12 Nisan gecesi baygın şekilde bulunarak hastaneye kaldırılan İbrahim Erkal'ın durumu için 'taksirle bir kişinin yaralanmasına neden olma' suçundan soruşturma başlatıldı.

Editör
18 Nisan 2017 - 15:50
Gündem

Savcılık yetkilileri İbrahim Erkal'la ilgili flaş bir karar alarak olaya müdahil oldu. Ünlü sanatçının evinin otoparkında baygın halde 1 buçuk saat kalması ve acil olarak hastaneye kaldırılmasından sonra beyin kanaması düşüncesiyle ameliyata alınması olayına ilişkin soruşturma başlatıldı. Olaya ilişkin soruşturma dahilinde gözaltına alınan veya şüpheli olduğu belirtilen kimsenin olmaması dikkat çekti.

İbrahim Erkal'ın 12 Nisan gecesi Maltepe'deki evinin otoparkında sitenin güvenlik görevlisi tarafından baygın halde bulunması sonucu hastaneye intikal ettirilmesi olayıyla ilgili Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca "taksirle bir kişinin yaralanmasına neden olma" suçundan soruşturma başlatıldı.

Soruşturma kapsamında otoparkın güvenlik kameralarından görüntülerin tespit edilmeye çalışıldığı, bayılma olayına dahil olan kimselerin olup olmadığı ve olayın nasıl yaşandığına dair bilgi edinmeye çalışıldığı bildirildi. Bu kapsamda otoparın güvenlik kamerası kayıtları toplatılarak inceleme başlatıldı.

Maltepe'deki evinin otoparkında baygın halde bulunan Erkal, önce Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmış, ilk müdehalenin ardından Beşiktaş Ulus'taki özel bir hastaneye sevkedilmişti.

İbrahim Erkal'ın sağlık durumu ile ilgili belirsizlik sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin