17 Ocak 2019 Perşembe reyting sonuçları! Mehmetçik Kutlu Zafer reytingleri

17 Ocak 2019 Perşembe günü reytingleri belli oldu. Günün reyting tablosu nasıl şekillendi? İşte reytingler...

Volkan Küçükel
18 Ocak 2019 - 10:57
Reyting

17 Ocak 2019 Perşembe gününün reyting sonuçları belli oldu! Günün en çok izlenen programları hangileri oldu?

Bir Zamanlar Çukurova, Avlu, Çarpışma, Bizim Hikaye ve Muhteşem İkili gibi günün güçlü yapımlarının yeni bölümlerinin yayınlanmadığı bu hafta yeni bölümüyle ekranlarda olan tek dizi yine TRT'nin Mehmetçik Kutlu Zafer'i oldu.

Detaylı inceleme ve reyting tablosu şöyle;

İŞTE TOTAL VE AB'DE GÜNÜN REYTİNGLERİ

17 Ocak 2019 reyting sonuçları (Total)

19-01/18/17-ocak-total-reytingler.jpg

17 Ocak 2019 reyting sonuçları (AB)

19-01/18/17-ocak-2019-ab-reytingler.jpg

MEHMETÇİK KUTLU ZAFER'İN BU HAFTAKİ EKRAN PERFORMANSI NASILDI?

"Zafere inanın! Bu devlete inanın! Daha önce yazdığımız her destan gibi, Kut'ül Amare de bir destan olacak! Asırlarca anlatılan, yad edilen ve hiç bir zaman unutulmayacak bir destan!" Birinci Dünya Savaşı sonlarında Osmanlı topraklarında İngilizlere karşı kazanılan zaferimizi konu edinen Mehmetçik Kutlu Zafer dün akşam 31. bölümüyle ekranlardaydı.

Dizi, Twitter'da #Türkİrfanı etiketinin kullanıldığı yeni bölümüyle gerek total gerekse AB kategorisinde günü 3. sırada tamamladı.

Zirve için iddialı rakiplerinin yeni bölümlerinin ekranlara gelmediği günü iyi değerlendiren dizi sonuç olarak bu haftayı da üst sıralarda tamamlamış oldu.

19-01/18/mehmetcik-kutlu-zafer-31-bolumden-kare.jpg

TOTAL VE AB'DE DİĞER SIRALAMALAR

Ümraniyespor-Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması canlı yayınının zirvede yer aldığı tüm kişiler kategorisinde Fatih Portakal ile Fox Ana Haber ve Müge Anlı ile Tatlı Sert üst sıralarda yer alan diğer yapımlar oldular.

AB kategorisinde de Ümraniyespor-Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması canlı yayını ve Fatih Portakal ile Fox Ana Haber listenin üst sıralarında yer alırken Güldür Güldür Show (tekrar) bu yapımların en yakın takipçisi oldu.

"Mehmetçik Kutlu Zafer" 31. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin