Mehmetçik Kutlu Zafer ne zaman bitiyor? Final tarihi belli oldu!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Mehmetçik Kutlu Zafer ne zaman final yapacak? Tarihi dizinin ne zaman biteceği belli oldu!

Nurşah
18 Ocak 2019 - 10:55
Gündem

Oyuncu kadrosunda İsmail Hacıoğlu, İsmail Ege Şaşmaz, Ogün Kaptanoğlu, Cansu Tosun gibi sevilen ve başarılı isimlerin yer aldığı Mehmetçik Kutlu Zafer ne zaman bitiyor? Dizinin final tarihi belli oldu!

19-01/18/mehmetcik-kutlu-zafer-ne-zaman-bitiyor.Jpeg

Mehmetçik Kutlu Zafer final tarihi belli oldu!

Birsen Altuntaş'ın paylaştığı bilgiye göre TRT 1 ekranlarının sevilen dönem dizisi Mehmetçik Kutlu Zafer ekrana gelen 33. bölümü ile izleyicilerine veda edecek. Önümüzdeki hafta 32. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak olan dizinin son bölümünün Ocak ayının sonunda final yapması planlanıyor...

19-01/18/mehmetcik-kutlu-zafer-final.jpg

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi sezona salı günü başlamış fakat geçtiğimiz haftalarda yayın günü değiştirilerek perşembeye alınmıştı... Sevilen dizinin geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümünde ise Zeynep karakterini canlandıran Özgü Kaya projeden ayrılmıştı. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin