Fikret Kuşkan'ın yeni dizisi Artvinli'nin kadrosuna Ozan Dolunay dahil oldu!

Başarılı oyuncu Fikret Kuşkan'ın ekranlara döneceği "Artvinli" kod adlı diziye yeni bir oyuncu daha katıldı.

Merve Mutlu
18 Ocak 2019 - 09:15
Magazin

Avşar Film'in Kanal D ekranları için hazırlayacağı ve Fikret Kuşkan'ın uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara döneceği "Artvinli" kod adlı dizinin çalışmaları devam ediyor. 

Cevdet Mercan'ın yönetmen koltuğuna oturacağı dizinin senaryosu ise Sırma Yanık'ın güçlü kaleminden çıkıyor. İlk bölümünün bazı sahneleri Artvin'de geçen dizide Kuşkan, oldukça varlıklı olan ve ailesiyle Boğaz sırtlarındaki görkemli köşkünde yaşayan 'Agah Karaçay' rolüne hayat verecek.

19-01/18/fikret-ksakn.jpg

Agah'ın tekerlekli sandalyeye mahkum olan yeğeni Nedim'e, memleketi Artvin'den helal süt emmiş bir kısmet bulunmasını istemesiyle başlayan olaylar zincirini konu alacak olan dizide Fikret Kuşkan'ın canlandıracağı Agah Karaçay'ın Amerika’dan dönen oğlu Cenk’e Ozan Dolunay hayat verecek.

Seher karakteri için ise Başak Köklükaya ile imza aşamasında olunduğu öğrenildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin