Mahir Günşiray profesor lakabıyla Muhteşem İkili dizisinin kadrosunda!

Kanal D'nin sevilen dizisi Muhteşem İkili'nin kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oluyor!

Merve Mutlu
18 Ocak 2019 - 09:13
Magazin

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Öykü Karayel ve Özgecan Gürel'in rol aldığı, Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Muhteşem İkili'nin kadrosuna yeni bir oyuncu katılıyor. 

Profesor lakabıyla Yusuf Yıldırım karakterini canlandıracak olan Mahir Günşiray, dizide kötü bir karakteri canlandıracak. 

En son Star Tv’de yayınlanmış olan ve geçtiğimiz sezon final yapan “Fazilet Hanım ve Kızları” dizisinde Hazım Egemen karakteriyle dikkat çeken Mahşr Günşiray'ın karakterinin detayları henüz bilinmiyor. 

19-01/18/screenshot_1.png

Biri Avrupa biri de Anadolu yakasının en iyi polisleri olan MKC ve Barca'nın, bir operasyon için birlikte çalışmak zorunda kalmasıyla başlayan heyecan dolu Muhteşem İkili dizisi, heyecan dolu bölümleriyle bu hafta kaldığı yerden devam edecek. 

Muhteşem İkili ne zaman?

19-01/18/muhtesem-iki.jpg

Hakkında sık sık erken final iddiaları dolaşan ve yalan olduğu ortaya çıkan, Türkiye'de olduğu kadar yurt dışında da ilgiyle izlenen Muhteşem İkili dizisi perşembe akşamlarının vazgeçilmezi haline gelmişti. Sevilen dizi artık salı akşamları Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşacak. 

19-01/18/muhtesemm.png

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin