18 Aralık 2014 Perşembe reyting sonuçları!

Hangi dizi ve yapımlar zirvede?

resim yok
19 Aralık 2014 - 12:47
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede?

Kurtlar Vadisi Pusu mu, Kocamın Ailesi mi, Roman Havası mı, Kaçak Gelinler mi, Reaksiyon mu, Aramızda Kalsın mı, İki Dünya Arasında mı, Deniz Yıldızı mı, Elif mi, Unutma Beni mi, Beni Affet mi?


Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu.

İşte reytingler...

Ekranlarda Perşembe gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERİN LİDERİ!

Tüm kişiler kategorisi dizi klasmanında geçtiğimiz hafta günü önde kapatan yapım Kurtlar Vadisi Pusu'nun ekranlara gelmemesini fırsat bilen Kocamın Ailesi olmuştu. Bu hafta bomba gibi bir bölümle geri dönen Kurtlar Vadisi Pusu alışıldığı üzere yeniden zirvede!

Diğer sıraları paylaşan diziler şöyle: Kocamın Ailesi, Beni Affet, İki Dünya Arasında, Deniz Yıldızı, Aramzıda Kalsın, Unutma Beni ve Roman Havası.

Finale bölümüyle Reaksiyon 27. ve tv8'in bu sezonki transfer dizisi Kaçak Gelinler ise bu hafta 40. sırada kendisine yer bulabildi.

 

AB'DE DURUM NASIL?

AB kategorisinin zirve mücadelesinde de benzer bir tabloyla karşı karşıyayız. Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun ardından genel klasmanda ikinci sırada Kocamın Ailesi yer alıyor.

Sonraki dizi sıralaması şöyle: Aramızda Kalsın, Beni Affet, Reaksiyon, Deniz Yıldızı, Kaçak Gelinler ve Roman Havası.

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU

[reklam]

 

BİR ÖNCEKİ PERŞEMBE GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin