İsmail Filiz 'Ezra'yı anlattı!

İmirzalıoğlu'nun oyunculuğunu çok beğendiğini söyleyen Filiz,''İnşallah onun kadar başarılı yıllarım olur'' diyor.

resim yok
19 Aralık 2014 - 12:02
Magazin

'Ezra'nın yıldızı ile çok özel bir sohbet...

 

''Hırslı olmak işime yaradı...''

'Ezra' dizisiyle ekrana dönen İsmail Filiz: ''Ben de tıpkı canlandırdığım 'Çahangir' gibi çok hırslıyım ama oyunculukta kendime hedefler koymadım.''


Kenan İmirzalıoğlu'na benzerliğiyle dikkat çekti, hayatı değişti... İsmail Filiz, 'Ezel'le başlayan ekran yolculuğuna yakında Show TV'de başlayacak 'Ezra' ile devam ediyor.

İmirzalıoğlu'nun oyunculuğunu çok beğendiğini söyleyen Filiz ''İnşallah onun kadar başarılı yıllarım olur'' diyor.

'Ezra' nasıl bir dizi?

Dizi, Filistin'den kaçan bir genç kızın hikayesiyle başlıyor. 'Ezra' (Rüveyda Öksüz), yetimhanede büyümüş bir kız, kardeşinin izini sürüyor. İtalya'da olduğunu öğrenince de bir şekilde yanına gitmeye çalışıyor. Ama başına türlü talihsizlikler geliyor, tam ölmek üzereyken de Libyalı askerler kurtarıyor. Canlandırdığım 'Çahangir' karakteri Libya'da ticaret yaparken 'Ezra'yı görüyor; ilk görüşte aşık oluyor. İstanbul'a geliyorlar ve hikaye burada şekillenmeye başlıyor...

'Çahangir' gizemli bir tip gibi...

Evet, biraz karanlık bir adam. Silah kaçakçılığı yapıyor, gayri resmi işleri var. Hikayenin diğer kahramanı 'Mustafa' (Yusuf Çim) ile sürekli sürtüşme yaşayacak. 'Ezra', paylaşılamayan kadın olacak.

Diziyle ilgili beklentiniz nedir?

Bu sene iş tutturmak gerçekten zor ama biz iyi bir iş çıkardığımıza inanıyoruz. Şu anki konjektöre de uygun; içinde aksiyon, komedi ve aşk var... Biz çok umutluyuz.[reklam]

Ekibi nasıl değerlendiriyorsunuz?

Hepimiz çok heyecanlıyız, repo günlerinde bile sete gitmek istiyoruz. Bu enerji ekrana da yansıyacak bence. Rüveyda, fiziken ve ruh olarak rolüne çok uygun. Hafif ürkek oluşu rolüyle çok bağdaşıyor. Yusuf'un canlandırdığı 'Mustafa' karakteri de onun gibi hiperaktif.

'Çahangir' size benziyor mu peki?

Ben de onun gibi çok hırslı biriyim. Hırs, tabii ki insana zarar veriyor ama sanırım durmam gereken yeri biliyorum. Bugüne kadar hırslı olmanın hep faydasını gördüm. Hırs, oyunculukta da kullandığım duygulardan bir tanesi.

 

TUNCEL KURTiZ  BENi TEŞViK ETTi

Ekran serüveniniz 'Ezel'le başladı. Peki ne zaman ''Tamam ben bu işi yapacağım'' dediniz?

'Ezel'in ilk bölümünü izlerken yaşadıklarım çok acayipti. Çünkü ilk defa kendimi ekranda görmüştüm. İzleyiciden olumlu yorumlar almak, insanın egosunu okşuyor ve daha iyisini yapmak için kamçılıyor.  Ben de o akşamdan sonra gidebileceğim yere kadar gitmek istedim. Ankara'da Tuncel Abi'yle (Kurtiz) sahnelerimiz olmuştu. O sahneler çekilirken çok sohbet ettik.  Anlatmayı çok seviyordu çünkü gençlere bir şeyler vermek istiyordu. Ondan aldığım destek, güzel yorumları da beni çok etkiledi ve 'Tamam' dedim. Yine de oyunculukta kendime yüksek hedefler koymuyorum.

 

 

KADİR DOĞULU 'SEVDAM ALABORA' İLE DÖNÜYOR! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin