Kurtlar Vadisi Pusu'da Ömer Lütfi Mete anıldı!

18 Kasım 2009'da yaşama veda eden Ömer Lüfi Mete, ölümünün 5. yıldönümünde Gülce adlı şiiriyle anıldı.

resim yok
19 Aralık 2014 - 11:39
Yeni Bölüm

Kurtlar Vadisi Pusu 240. bölümde Polat'a tehlikeli tuzak!

Kurtlar Vadisi Pusu'da heyecan yükseliyor. Polat Alemdar bu kez kardeşiyle sınanıyor.


İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun 240. bölümünden göze çarpanlar:

 

HEYECAN TAM GAZ

Kurtlar Vadisi Pusu'da tansiyon giderek yükseliyor. Polat ve ekibi, Brandon'a ağır bir darbe vurur ve yeni dönemin de ilk adımlarını atar. Bu arada Brandon ise boş durmaz ve Polat Alemdar'a Safiye üzerinden tuzak kurar.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun Kanal D ekranlarında yayınlanan 240. bölümünde Polat ve ekibi bir kez daha tuzağa düşecektir. Polat, Sion'a ağır bir darbe vursa da asıl oyun bundan sonra başlayacaktır.

 

ÖMER LÜTFİ METE SÜRPRİZİ

Bu arada Kurtlar Vadisi Pusu'da Ömer Lütfi Mete sürprizi yaşandı. Kurtlar Vadisi ekibi bir dönem birlikte çalıştıkları gazeteci yazar Mete'yi ölüm yıldönümünde unutmadı.

18 Kasım 2009'da yaşama veda eden Ömer Lütfi Mete, ölümünün 5. yıldönümünde Gülce adlı şiiriyle anıldı.[reklam]

Polat Alemdar, dizi de Mete'nin şiirini seslendirdi.

Polat karakterine hayat veren Necati Şaşmaz, Ömer Lütfi Mete'nin yeğeni Nagehan Kaçıkçı ile 2012 yılında dünya evine girmişti.

 

POLAT YİNE YOL AYRIMINDA

Polat'a kurduğu ŞEDİD tuzağı tutmayan Brandon'ın öfkesi ise giderek yükselmekterdir. Polat'tan intikam almak isteyen Brandon, Safiye'yi yem olarak kullanır. Önce Safiye'yi kaçıran ardından da onu kurtarmaya gelen Cahit'i eline geçiren Brandon, kardeşi ve Cahit'in hayatını kurtarması için Polat'tan teslim olmasını ister.

 

 

'KURTLAR VADİSİ PUSU' YİNE AKSİYONA DOYURDU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin