19 Ağustos 2013 Pazartesi reyting sonuçları!

Hangi yapım ve diziler zirvede? Güzel Çirkin mi, Bebek İşi mi, Benim Hala Umudum Var mı, Kapanmadan Kazan mı, Kızma Kazan mı? İşte reytingler...

resim yok
20 Ağustos 2013 - 12:12
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede? Güzel Çirkin mi, Bebek İşi mi, Benim Hala Umudum Var mı, Kapanmadan Kazan mı, Kızma Kazan mı? İşte reytingler...

Ekranlarda Pazartesi gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE HANGİ DİZİ ÖNDE?

 

Tüm kişiler kategorisinde hem genel klasmanda hem de dizi sıralamasında Star TV'nin yaz döneminde ekranlara getimeye başladığı dizilerinden Benim Hala Umudum Var geçtiğimiz haftalardaki başarısını bu hafta da tekrarladı ve zirveyi bu hafta da kimselere bırakmadı. Kanal D dizisi Güzel Çirkin ve Show TV'nin komedi dizisi Bebek İşi diğer sıraları paylaştılar.

 

AB'DE SIRALAMA DEĞİŞTİ!

 

AB kategorisinde en çok izlenen dizi daha önceki haftalara benzer bir şekilde yine Güzel Çirkin oldu. Genel klasmanda da ilk sırada yer alan diziyi hemen ardından sıralanan Benim Hala Umudum Var yakın arayla takip etti.

 

İŞTE GÜNÜN AYRINTILI KARNESİ

 

 photo 1_zps4f2e8756.png [reklam]  photo 2_zpsc2a78f69.png

 

18 AĞUSTOS 2013 PAZAR GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

 

GÜZEL ÇİRKİN'de Murat, Nagehan'dan ayrılıyor! Tıkla-izle!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin