Gökçe Bahadır'ın yeni dizisinin ismi değişti!

TMC Film yine çok sevilecek bir projeye imza atıyor.

resim yok
20 Ağustos 2013 - 12:26
Magazin

Star TV'nin merakla beklenen dizisi Yadigar'da köklü değişiklik!

 

YENİ İSMİ

 

Oyuncular değil, yapımcı değil, Yadigar dizisinin ismi değişti. Merakla beklenen Yadigar dizisinin ismi 'Aramızda Kalsın' oldu.

TMC Film yine çok sevilecek bir projeye imza atıyor.

 

SICAK BİR AİLE KOMEDİSİ

 

Selin Tunç tarafından kaleme alınan ''Aramızda Kalsın'' dizisi sıcak bir aile komedisi olarak Eylül ayında Star TV ekranlarında başlayacak.

Dizinin yönetmenliğini ise Yüksel Aksu‘nun yapacağı iddia ediliyor.

 

OYUNCU KADROSU NETLEŞTİ

 

Dizinin daha önce açıklanan kadrosunda bulunan Uğur Yücel, Gökçe Bahadır, Caner Cindoruk ve Binnur Kaya'dan sonra diziye Muhteşem Yüzyıl'dan tanıdığımız 'Şehzade Cihangir' Aybars Kartal Özson ile yine aynı dizide Mihrimah Sultan'ın çocukluğunu oynayan Melis Mutluç da dahil oldular.

 

BAHADIR'IN ÇOCUKLARI!

 

Geçtiğimiz yıl yine TMC’ye ait olan ve başrollerini Bülent İnal ile Gülcan Arslan’ın paylaştığı “Bir Çocuk Sevdim” dizisinde küçük Hasan'ı oynayan Aybars Kartal Özson ve Yol Arkadaşım dizisinde Özge Özberk’in kızını oynayan Melis Mutluç ikilisi Gökçe Bahadır'ın çocuklarını oynayacaklar.

 

NE ANLATACAK?

 

Gaziantepli bir ailenin İstanbul’daki yaşam mücadelesini ekrana taşıyacak olan dizi aşçı Caner Cindoruk ile Gökçe Bahadır’ın yaşayacağı aşk etrafında şekillenecek.

Yadigar’ı Gökçe Bahadır’ın oynayacağı dizide Bahadır; iki çocuklu, İstanbul’a gelmesiyle hayatı değişen lafını esirgemeyen cin gibi bir kadın rolünde… Dizinin senaryosu daha çok Caner Cindoruk ile Gökçe Bahadır aşkı etrafında ilerliyor.

[reklam]

ARTMAN YOK!

 

Bu arada geçtiğimiz günlerde Vatan gazetesinden Oya Doğan'ın verdiği bilgiye göre Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi'nde canlandırdığı 'Harun Sinanoğlu' karakteriyle büyük beğeni toplayan Fatih Artman dizide yer almayacak:

''Behzat Ç.’nin en sempatik karakteri Harun’a hayat veren Fatih Artman, dizinin mayıs ayında final yapmasının ardından ortadan yok oldu. Ama Uğur Yücel, Binnur Kaya, Gökçe Bahadır ve Caner Cindoruk’un rol aldığı, Eylül'de Star TV’de ekrana gelecek Yadigar dizisinde oynayacağına dair haberler çıktı.

Açıkçası ben de orada rol alacağını zannediyordum. Fakat geçtiğimiz gün hem menajerinden hem de kendisinden işin aslını öğrendim. Fatih Artman, Yadigar dizisinden teklif almış ama anlaşma sağlayamamışlar. Yani anlayacağınız Fatih Artman, Yadigar’da rol almayacak.''

 

 

YENİ DİZİLER HANGİ GÜNLER EKRANLARDA OLACAK? İŞTE DETAYLAR!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin