Fırıldak Ailesi, Necati Şaşmaz'lı bölümle geri dönüyor! [Video]

Geçtiğimiz sezon Star TV ekranlarında izlediğimiz Türkiye'nin ilk yetişkinlere özel çizgi dizisi Fırıldak Ailesi, bundan sonra izleyicileriyle dijital ortamda bir araya gelecek.

resim yok
20 Ağustos 2013 - 13:53
Magazin

Geçtiğimiz sezon Star TV ekranlarında izlediğimiz Türkiye'nin ilk yetişkinlere özel çizgi dizisi Fırıldak Ailesi, bundan sonra izleyicileriyle dijital ortamda bir araya gelecek.

 

İLK BÖLÜME NECATİ ŞAŞMAZ DAMGA VURACAK

 

Necati Şaşmaz'ın sosyal medyada geniş yankı bulan konuşmasının işlendiği Fırıldak Ailesi'nin yeni sezon ilk bölümü 04 Eylül'de YouTube/grafi2000 sayfasından yayınlanacak.

 

ÖNCÜLÜK YAPACAK

 

CookPlus.com, Fırıldak Ailesi'ne sponsor olma girişimi ile Türkiye'de dijital ortamda, animasyon webisode devriminin öncülüğü yapıyor.

 

DÜZENLİ YAYINLANACAK

 

Fanatikleri tarafından yeni maceraları merakla beklenen Fırıldak Ailesi, Grafi2000 Prodüksiyon tarafından hazırlanan yeni bölümleri ile www.youtube.com/grafi2000 adresinde haftalık, düzenli periyotlar halinde yayınlanacak.

 

DİZİ HAKKINDA


Dizi, 11 Şubat 2013 tarihinde yayın hayatına başlamıştır. Grafi2000 Prodüksiyon tarafından hazırlanan Fırıldak Ailesi, Türk televizyonlarında yetişkinlere yönelik yapılan ilk yerli çizgi filmdir.

Sabri, Yıldız, Dürdane, Afet, Zeki ve Tosun'dan oluşan orta sınıf bir Türk ailesinin satirik bir parodisidir. Animasyon dizinin sloganı 'Dünya dursa da onlar döner'dir.

Fırıldak Ailesi bencillikleri ve çıkarcılıklarıyla ön plana çıkmış bir ailedir. Anne, baba ve üç çocuktan oluşan Fırıldak Ailesinde; sürekli belaya bulaşan Baba Sabri, denge unsuru Anne Yıldız, haylaz Zeki, hayalperest Afet ve daha yeni konuşmaya başlayan ufaklık Tosun. Tabii bir de perdenin ardında anneanne Dürdane var.
[reklam]
Dizinin seslendirmeleri, İstanbul'daki IMAJ Stüdyoları'nda, profesyonel oyuncu ve seslendirme sanatçıları tarafından yapılmaktadır. Daha önce Winnie-the-Pooh çizgi dizisinde Ayı Winnie karakterini seslendiren Bülent Kayabaş, Sabri Fırıldak karakterini seslendiriyor. Profesyonel oyuncu olan Demet Akbağ ilk kez seslendirme yaparak Yıldız Fırıldak karakterini seslendirmiştir.

Profesyonel bir oyuncu ve seslendirmen olan, Şirinler çizgi dizisinde Şirine karakterini ilk seslendiren ve bir çok projede oyuncu olarakta rol alan Tülay Bursa, Dürdane Çektir karakterine ses vermektedir. Tülay Köneçoğlu ise Afet Fırıldak karakterine sesi ile hayat vermektedir. Profesyonel seslendirme sanatçısı olan ve Harry Potter film serisinin birçok filminde seslendirme yapan Keremcan Köse, Zeki Fırıldak karakterini seslendirmektedir. Şarkıcı, oyuncu ve seslendirme sanatçısı olan Oya Küçümen'de Tosun Fırıldak karakterini seslendirmektedir.

 

YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN KAREYE TIKLA

 

 

FIRILDAK AİLESİ'NİN STAR TV'DEKİ SON BÖLÜM REYTİNGLERİ! TIKLA-ÖĞREN!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin