Unforgettable'ın yıldızından diziyle ilgili açıklamalar!

Unforgettable kaldığı yerden devam ediyor.

resim yok
20 Ağustos 2013 - 15:55
Magazin

Geçtiğimiz sezon iptalden dönen CBS'in suç draması türündeki yapımı Unforgettable'ın ikinci sezon ekran macerası şu sıralar devam etmekte.

 

İPTALDEN DÖNMÜŞTÜ

 

Bir önceki yayın sezonunun sonunda CSI: Miami, A Gifted Man, How to Be a Gentleman, NYC 22 ve Rob ile birlikte yayıncı kanal CBS'in iptal kararı aldığı diziler arasında yer alan suç draması Unforgettable, bu iptal kararının ardından haftalardır ekranlara geri dönüş ihtimali ile gündemde kalmış ve sonunda yapımcı şirket ile CBS arasında gerçekleştirilen görüşmelerin meyvesini alarak kanalın kararını değiştirmesiyle yeniden hayata dönerek ikinci sezon onayını almıştı.

 

WALSH'DAN AÇIKLAMALAR

 

Poppy Montgomery'nin canlandırdığı hyperthymesia sendromlu yani geçmişte gördüğü her olayı en ince detaylarına kadar hatırlayan otobiyografik bir hafızaya sahip olan NY polis dedektifi Carrie Wells karakteri üzerine odaklanan ve en büyük gizemi Carrie'nin küçük yaşta öldürülen kız kardeşinin katilinin kim olduğu sorusu olan suç draması Unforgettable'ın yıldızlarından Dylan Walsh, yaptığı açıklamada dizinin iptalden dönüşü ve geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
 

''ÇOK ŞAŞIRMADIM!''

 

Al Burns karakterine hayat veren Walsh, Assigment X ile yaptığı söyleşide ''Diz, iptal edildiği zaman pek şaşırmadım. Ancak aynı tepkiyi dizinin geri dönüşü için de verdim. Yani bu durum da benim için çok sürpriz olmadı.'' şeklinde konuştu.

 

''ARADIĞIM TARZDAYDI''

 

''NIP/TUCK ile geçen yedi senenin ardından bu proje tam aradığım tarzdaydı. Senaryoyu çok sevmiştim.'' şeklinde konuşan Walsh, dizinin yeni sezonu hakkında:

 

''Bazı oyuncuların değişimi ve senaryoya biraz daha hareket katmak için Manhattan'a taşınıyoruz.'' ifadelerini kullanıyor.

[reklam]

''İKİNCİ FIRSAT''

 

Walsh sözlerini şöyle noktalıyor:

''Oldukça heyecanlıyım. Çünkü diziyi geri getirmeyi başardık. Bu bizim için büyük bir fırsat ve bunu en iyi şekilde kullanmanın yollarına bakıyoruz.''

 

İlk sezonunu 2.3 rating ve 18-49 yetişkin yaş aralığında 11.3 milyon izleyici ortalamarıyla tamamlayan dizi, ikinci sezonunu 1.2 reyting ve 7.04 milyon izleyici ortalamaları ile sürdürüyor. İlk sezonun sonbahar döneminde ekranlara geldiğini, ikinci sezonun ise içinde bulunduğumuz yaz döneminde izleyicilerle buluştuğunu da hatırlatalım.

 

EKRAN MACERASI SÜRÜYOR

 

Dizi, 25 Ağustos Pazar akşamı sezonun beşinci bölümü olan 'Past Tense' ile CBS ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

 

YENİ BÖLÜM FRAGMANI

 

 

RIZZOLİ & ISLES'IN YILDIZI HAYATINI KAYBETTİ! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin