19 Eylül 2016 Pazartesi reyting sonuçları

Kırgın Çiçekler mi, Paramparça mı, Show TV'nin yeni dizisi İçerde mi, Hayat Sevince Güzel mi, Hangimiz Sevmedik mi, Kanal D'nin yenisi Babam ve Ailesi mi? İşte reytingler...

Volkan Küçükel
20 Eylül 2016 - 11:41
Reyting

Kırgın Çiçekler mi, Paramparça mı, Show TV'nin yeni dizisi İçerde mi, Hayat Sevince Güzel mi, Hangimiz Sevmedik mi, Kanal D'nin yenisi Babam ve Ailesi mi?

Ekranlarda Pazartesi gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

TÜM KİŞİLERDE 'KIRGIN ÇİÇEKLER' ALIŞTIĞI YERDE!

Yeni sezonuyla ekranlara geri dönen Kırgın Çiçekler, diğer kanalların yeni dizilerine rağmen zirvede çok rahat! Dizi, heyecan dolu bölümüyle izleyicilerinden yine büyük ilgi gördü.

Çağatay Ulusoy'u ekranlara geri döndüren Show TV'nin yeni dizisi İçerde ilk bölümüyle ikinci sıradan listeye iyi bir giriş yaparken; yeni sezonuyla dönen bir başka dizi Paramparça üçüncü sırada yer aldı.

Yaz döneminde başlayıp ekran macerasını sürdüren Hayat Sevince Güzel biraz gerileyip 9. sıraya düşerken, Hangimiz Sevmedik 11. ve Kanal D'nin yeni dizisi Babam ve Ailesi 13. sırada yer aldı.

AB'DE ZİRVEDE SIKI MÜCADELE

AB kategorisindeki zirve mücadelesi çok daha nefes kesici! Kırgın Çiçekler, İçerde'nin çok az farkla önünde günü ilk sırada tamamlarken; İçerde henüz ilk bölümü olmasına rağmen zirveye bu kadar yaklaşmasıyla gelecek haftalar için zirveyi kapma konusunda ne kadar iddialı olduğunu gösterdi.

Paramparça 4., Babam ve Ailesi 5. sırada günü tamamlarlarken; Hangimiz Sevmedik 8. sırada yer aldı.

Hayat Sevince Güzel bu kategoride oldukça geriledi ve 21. sıraya düştü.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'İçerde' 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin