2 Ocak 2019 Çarşamba reyting sonuçları! Diriliş Ertuğrul ne kadar izlendi?

02 Ocak 2019 Çarşamba reytingleri belli oldu. Günün reyting tablosu nasıl şekillendi? İşte reytingler ve günün değerlendirmesi...

Volkan Küçükel
03 Ocak 2019 - 11:19
Reyting

02 Ocak 2019 Çarşamba reyting sonuçları belli oldu! Günün en çok izlenen dizisi hangi yapım oldu?

Dizilerin genelinin yeni yıl tatilinde olduğu dün akşam yeni bölümüyle ekranlara gelen tek dizi Diriliş Ertuğrul oldu. Sen Anlat Karadeniz, Çocuklar Duymasın ve Jet Sosyete'nin yeni bölümlerinin yayınlanmadığı gün Diriliş Ertuğrul'un reytingleri nasıl çıktı?

Detaylı inceleme ve sıralı listeye bakacak olursak;

İŞTE TOTAL VE AB'DE GÜNÜN REYTİNGLERİ

02 Ocak 2019 reyting sonuçları (Total)

19-01/03/2-ocak-total-reytingler.jpg

02 Ocak 2019 reyting sonuçları (AB)

19-01/03/2-ocak-ab-reytingler-1546505412.jpg

DİRİLİŞ ERTUĞRUL ZİRVEDEKİ YERİNİ KORUDU!

"Bizi var eden gönlümüzdeki imandır, sarsılmaz ruhumuzdur. O ruhtur ki ezelden ebede aleme nizamı taşıyanların ruhudur. Ha benle ha bensiz.." TRT'nin reyting rekortmeni dönem dizisi Diriliş Ertuğrul dün akşam 130. bölümüyle ekranlardaydı.

Reyting tablosunun tüm kategorilerinde zirvedeki yerini koruyan, her iki kategoride rakiplerinin çok önünde yer alan dizi, Twitter'da #NizamıAlem etiketiyle de en çok konuşulanlar arasına girdi.

DÜNÜN DİĞER ÇOK İZLENENLERİ

Tüm kişiler kategorisinde Diriliş Ertuğrul'un ardından en çok izlenenler şöyle sıralandı: Fatih Portakal ile Fox Ana Haber, Türk sineması Mandıra Filozofu ve atv Ana Haber.

AB kategorisinde de Diriliş Ertuğrul'a en çok yaklaşan Fatih Portakal ile Fox Ana Haber olurken Jet Sosyete (tekrar) ve Türk sineması Mandıra Filozofu sonraki sıraları paylaştılar.

"Diriliş Ertuğrul" 131. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin