Nazan Kesal'dan Hande Erçel yorumuna tepki!

Usta oyuncu Nazan Kesal bir takipçisinin yaptığı Hande Erçel yorumuna tepki gösterdi! İşte detaylar..

Nurşah
03 Ocak 2019 - 13:44
Magazin

Halka dizisinin oyuncusu Nazan Kesal'a sosyal medya üzerinden rol arkadaşı Hande Erçel ile ilgili bir yorum yapıldı! Usta oyuncu bu yorum karşısında sessiz kalmadı ve rol arkadaşının yanında olduğunu belirtti!

19-01/03/hande-ercel-nazan-kesal.jpg

"İzlemezsiniz olur biter!"

Son olarak Fazilet Hanım ve Kızları dizisi ile zleyicileri kendisine hayran bırakan usta oyuncu Nazan Kesal Halka dizisi ile yeniden izleyici karşısında olacak! Yayın gününe sayılı gün kala başarılı isme sosyal medya üzerinden Hande Erçel ile ilgili bir yorum yapıldı... Posta'da yer alan habere göre, "Ciddi anlamda yeteneksiz Hande Erçel'le oynamayı nasıl kabul edersiniz?" sorusu Nazan Kesal'ın tepkisine yol açtı...

Sessiz kalmayan Nazan Kesal rol arkadaşı için yapılan bu çirkin yoruma tepki gösterdi ve takipçisine şu yanıtı verdi:

Bugüne kadar mükemmel ötesi oyuncularla oynadığımı kim fısıldadı kulağınıza? Size sormalıydım belki de Hande'yle oynayıp oynamayacağımı. Böyle bir cümleyi yazma cesaretini nasıl buluyorsunuz kendinizde? Beğenmediniz mi? İzlemezsiniz olur biter. :)

Genç isim Hande Erçel'in oyunculuğu hakkında sosyal medya üzerinde de daha önceki süreçlerde çeşitli eleştiriler yapılmıştı. Hatta Hande Erçel kendisi hakkında sürekli olarak yorumlar yapan bazı sosyal medya hesaplarına dava açmıştı...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin