20 Haziran 2013 Perşembe reyting sonuçları!

Diziler arasındaki rekabette hangi yapım zirvede? Galip Derviş mi, Salih Kuşu mu, 20 Dakika mı, Küçük Kıyamet mi? İşte reytingler... Ekranlarda Perşembe gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

resim yok
21 Haziran 2013 - 11:07
Reyting

Diziler arasındaki rekabette hangi yapım zirvede? Galip Derviş mi, Salih Kuşu mu, 20 Dakika mı, Küçük Kıyamet mi? İşte reytingler...

Ekranlarda Perşembe gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde bu kez lider farklı!

Kurtlar Vadisi Pusu, İntikam, Zengin Kız Fakir Oğlan gibi zirvede görmeye alıştığımız dizilerin ekranlarda olmadığı bu Perşembe farklı bit tablo ile karşı karşıyayız. Beklendiği üzere Galip Derviş günün en çok izlenen dizisi olurken 20 Dakika, Salih Kuşu, Arka Sokaklar (tekrar), Doktorlar (tekrar) ve Küçük Kıyamet diğer sıraları paylaşan yapımlar oldu.

AB'de fark açıldı!

AB kategorisinde de dün akşam iki bölümüyle ekranlara gelen Galip Derviş zirvede yer alırken rakiplerine fark attı! Star TV'nin senaryosuyla dikkat çeken dizisi 20 Dakika bu dizinin takipçisi olurken Arka Sokaklar (tekrar) ve Salih Kuşu ise diğer sıraları paylaştılar.

İşte gecenin ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zpsbdf88e0f.png [reklam]  photo 2_zpsd062f49e.png

 

19 HAZİRAN 2013 ÇARŞAMBA GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLA!

 

GALİP DERVİŞ'te Galip ve Hülya düğümü çözüyor! Tıkla-izle!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin