resim yok
21 Haziran 2013 - 10:52
Magazin

'Hürrem' 'Hürrem'i arayıp ne dedi?
 

Çarpıcı ayrıntılar!


Akşam yazarı Meryem Uzerli'nin yerine Hürrem rolünü üstlenen Vahide Gördüm ile ilgili çarpıcı ayrıntılar kaleme aldı.

Akşam gazetesi yazarı Önder Sarıahmetoğlu bugün köşesinde Muhteşem Yüzyıl dizisinde Meryem Uzerli'nin yerine Hürrem rolünü üstlenen Vahide Gördüm ile ilgili çarpıcı ayrıntılar kaleme aldı.

 

Aramış...


Sarıahmetoğlu'nun yazdıklarına göre, TIM'S Production'ın teklif götürdüğü Vahide Gördüm önce Meryem Uzerli'yi aramış.

İşte Gördüm'ün nezaket dolu telefonu ve aldığı yanıtlar...

TIM'S VAHİDE GÖRDÜM'ÜN ARKASINDA DURACAK

''Yeni Hürrem ne tepki aldı yahu... Yerin dibine sokup çıkardılar hem Vahide Gördüm’ü hem ekibi. Twitter timeline’ıma inanamadım bir süre… Her tweet bununla ilgiliydi. Gereksiz büyük bir tepkiydi.

Bu süreçte ne olacak derseniz bence TIM’S fazlasıyla arkasında duracak Vahide Hanım’ın ve projenin yeni halinin. Ustaca birkaç dokunuşla yeni sezonda unutulup gidecek o tepkiler.

Hem bu ne ki? Biz, ‘Bizimkiler’de Şükrü’nün değişikliğine alışmış bir halkız. Erdal Özyağcılar’dan sonra rahmetli Savaş Dinçel için de ‘Hiç olmamış, artık izlemeyiz’ yorumları gelmiş, sonradan unutulmuştu hepsi...

Bir de kulağıma gelenleri paylaşayım sizinle.

[reklam]
VAHİDE GÖRDÜM HEMEN KABUL ETMEMİŞ

TIM’S, Vahide Gördüm’e Hürrem teklifiyle gittiğinde Vahide Hanım hemen kabul etmemiş. Bu süreçte Meryem Uzerli’yle görüşmek istemiş. Amacı, dönüp dönmeyeceğini kendi ağzından duymak ve etik bir hata yapmamak olsa gerek. Nezaket içeren bir davranış...

MERYEM UZERLİ'NİN BABASI DEMİŞ Kİ...

Meryem’i defalarca aramış cep telefonundan ya ulaşamamış ya da babası çıkmış her seferinde. Hatta iddia o ki, son konuşmada baba biraz sert çıkmış Gördüm’e ve “Bir daha aramayın kızımı” demiş…

 

Çabaları boşa çıkan Gördüm, akabinde rolü kabul etmiş… 

 

 

VAHİDE GÖRDÜM, MUHTEŞEM YÜZYIL'DAN NE KADAR KAZANACAK? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin