20 Kasım 2016 Pazar reyting sonuçları

Hayat Bazen Tatlıdır mı, O Hayat Benim mi, Bodrum Masalı mı, Seviyor Sevmiyor mu, Baba Candır mı? Ekranlarda Pazar gününün galibi hangi yapım oldu?

Volkan Küçükel
21 Kasım 2016 - 11:59
Reyting

Hayat Bazen Tatlıdır mı, O Hayat Benim mi, Bodrum Masalı mı, Seviyor Sevmiyor mu, Baba Candır mı, haber bültenleri mi, O Ses Türkiye mi?

Ekranlarda Pazar gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'O HAYAT BENİM' BU HAFTA DİZİLERİN LİDERİ!

Son haftalarda Star TV'nin Hayat Bazen Tatlıdır'ının gerisinde kalan O Hayat Benim bu hafta yaptığı çıkışla günün en çok izlenen dizisi oldu. Hayat Bazen Tatlıdır bu dizinin en yakın takipçisi durumunda.

Seviyor Sevmiyor bu hafta biraz yükseliş gösterdi ve 8. sıraya kadar çıktı. Bodrum Masalı 14. sırada kendine yer bulurken, Baba Candır ise 21. sırada günü tamamladı.

AB KATEGORİSİNDE ZİRVE YİNE DEĞİŞTİ!

Seviyor Sevmiyor, AB kategorisinde O Ses Türkiye ve Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu'nun ardında yer alıp günün en çok izlenen dizisi oldu.

Hayat Bazen Tatlıdır 7., O Hayat Benim 8., Bodrum Masalı 9. ve Baba Candır 19. olarak art arda sıralandılar.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Seviyor Sevmiyor' 20. Bölüm Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin