The Night Shift 4. sezon onayını aldı

San Antonio Memorial Hastanesi'ndeki doktor, hemşire ve sağlık görevlerinin yaşadıklarını anlatan The Night Shift'in yeni sezon bölümlerinin 2017 senesi içinde NBC ekranlarına geleceği belirtildi.

NBC'nin The Night Shift dizisi 4. sezon onayını aldı!

4. SEZON DETAYLARI

San Antonio Memorial Hastanesi'ndeki doktor, hemşire ve sağlık görevlerinin yaşadıklarını anlatan hızlı tempolu bir medikal drama olan yapımın yeni sezon bölümlerinin 2017 senesi içinde NBC ekranlarına geleceği belirtildi.

NBC, açıkça belirtmese de yapımı yaz döneminde ekranlara getirmeye devam edecek gibi. 2014 yazında ekran macerasına başlayan dizi, beklentileri aşarak ikinci sezon onayını almasının ardından sezon ortasında ekranlara gelmeye başlamış ancak ilk sezon rakamlarının biraz altında kalmıştı. Bu sezon yeniden iyi izlenme oranlarına ulaşan dizinin bu kez yayın döneminin değiştirilmesi beklenmiyor.

GÜÇLÜ İZLENME ORANLARI

Üçüncü sezonuyla yaz döneminde izleyicilerle buluşan medikal drama, ilk gösterimlerinde sezonu ortalama 1.0 reyting oranı ve 5 milyon izleyici ortalamaları ile tamamlamıştı.

16-11/20/the-night-shift-2-1479640251.jpg

Geçen yaz ekrana gelen dikkat çeken diğer dizilerden Zoo ve Wayward Pines'tan daha iyi izlenme oranları yakalayan yapımın yeni sezon onayı alması beklenen bir gelişmeydi. CBS'in Zoo'su 0.7 reyting oranı ve 4.5 milyon izleyici; Fox'un Wayward Pines'ı ise 0.7 reyting oranı ve 2.4 milyon izleyici ortalamalarını elde etmişti.

NBC Entertainment Başkanı Jennifer Salke konuyla ilgili yaptığı açıklamada "The Night Shift her hafta ilgi çekici ve duygusal hikayeleriyle bizleri eşsiz bir dünyaya çekiyor. Diziyi heyecan dolu dördüncü sezon için yenilemekten dolayı çok memnunuz. Böylesine harika bir oyuncu kadrosu ve yapımcı ekibiyle çalışmaya devam edecek olmak bizi sabırsızlandırıyor" ifadelerini kullandı.

KADRODA KİMLER VAR?

Eoin Macken, Jill Flint, Brendan Fehr, Robert Bailey Jr., JR Lemon, Tanaya Beatty ve Scott Wolf'u oyuncu kadrosunda bulunduran Night Shift'in yazarlığı ve uygulayıcı yapımcılığını ise Gabe Sachs ve Jeff Judah (Freaks and Geeks) ikilisi üstlenmekte.

'The Night Shift' 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin