20 Nisan Türkiye'de koronavirüs tablosu!

Koronavirüs Türkiye'de ne durumda?

Merve Mutlu
21 Nisan 2020 - 15:13
Viral

Çin'de başlayan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs Türkiye'deki etkisini artırarak göstermeye devam ediyor. Birçok sektörü alt üst eden koronavirüs Türkiye'de ne durumda?

20-04/21/saglik-bakani.jpg

Türkiye'de 3 kişiden fazla kişinin çalıştığı iş yerleri ile cafe, bar, pavyon, türkü salonları, oyun ve eğlence merkezleri, kuaförler, güzellik merkezleri, spa salonları ve spor salonları gibi birçok kişinin kullanımına açık olan yerlerin geçici olarak kapatılmasına neden olan koronavirüste güncel tablo korkutucu boyutlara gidiyor. 

20 Nisan Türkiye koronavirüs tablosu!

20-04/21/korona.jpg

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, her geçen gün koronavirüs vaka ve ölüm sayılarını açıklamaya devam ediyor. Bakan'ın yaptığı son açıklamada "Bugün 1454 hastamız daha şifa buldu. En az virüs kadar ısrarcı olmalıyız. Bu savaşı; sağlık ordumuzun özverisi ve tedbirlere bağlılıktaki ısrarımızla kazanacağız." sözleri ile verdiği sayılar ise şöyle: Toplam test sayısı 673 bin 980, toplam vaka sayısı 90 bin 980, toplam vefat sayısı 2140, toplam entübe hasta sayısı 1033, toplam iyileşen hasta sayısı 13 bin 430

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin