resim yok
31 Aralık 2011 - 00:00

 

2011'E DAMGA VURDULAR
 
İşte 2011 yılının en çok konuşlan magazin olayları..
 
SETTE FİGÜRAN DÖVDÜ
 
Şafak Sezer’in, Suat Özkan ve Kaan Ertem’le birlikte senaryosunu yazdığı, yönetmenliğini yaptığı ve başrolünde yer aldığı 'Kolpaçino Bomba' adlı filmin çekimleri olaylı tamamlandı. Çekimlerin son gününde Şafak Sezer'le figüranlar birbirine girdi. Tartışma sırasında figüranlardan birine yumruk atan Sezer, şikâyet üzerine Bakırköy Polis Karakolu'na çağrıldı ve ifadesi alındı. Sezer özür dileyince olay tatlıya bağlandı.
 
DEJNE JOY ÖLDÜ
Dizi oyuncusu, sunucu ve eski DJ Defne Joy Foster, Kerem Altan'ın Caddebostan’daki evinde ölü bulundu. Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan incelemede astım hastası olduğu bilinen Defne Joy Foster’ın "solunum yetmezliğine bağlı astım rizi nedeniyle hayatını kaybettiği açıklandı. 32 yaşında hayata veda eden ünlü sunucu Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.
 
İBRAHİM TATLISES VURULDU
Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses, Beyaz TV’de yayınlanan “İbo Show” programının çekimlerine katıldıktan sonra asistanı Buket Çakıcı ile 00.15 sıralarında İstanbul Maslak’taki Nurol Plaza’dan çıktı. Tatlıses, aracına yöneldiği sırada siyah bir otomobilde bulunan beş kişinin silahlı saldırısına uğradı. Uzun namlulu silahlarla başının sağ tarafından vurularak ağır yaralanan Tatlıses, önce Özel Levent Hastanesi’ne kaldırıldı. Tatlıses, buradan da Maslak Acıbadem Hastanesi’ne sevk edildi. 48 saat boyunca uyutulan Tatlıses'in sol tarafının felç olduğu belirlendi. Durumunda ilerleme kaydedilen ünlü sanatçı fizik tedavi için Almanya'ya gitti. Robot kol yardımı ile egzersizler yapan Tatlıses, Türkiye döndükten sonra Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavisine devam etti.
 
YOĞUN BAKIMDA KAVGA
İbrahim Tatlıses’in 18 yıllık eski hayat arkadaşı Derya Tuna hastane koridorunda Ayşegül Yıldız’ı beklerken görünce çılgına döndü. “Bu kadının burada yine ne işi var” diyen Derya Tuna, Ayşegül Yıldız’a bağırmaya başladı. Yıldız da buna karşılık verince Tatlıses‘in yattığı odanın önünde sesler yükseldi, tartışma büyüdü. İki kadını odanın önünde duran korumalar araya girip güçlükle sakinleştirdi. İkinci kez gerçekleşen kavga, hastane yönetimini de harekete geçirdi. Derya Tuna, Ahmet Tatlı, Adalet Tatlı ve Melek Zübeyde’yi hastanenin toplantı odasında bir araya getiren hastane yetkilileri, aileyi sakin olmaları konusunda uyardı.
 
SEDA SAYAN VE BÜLENT ERSOY CANLI YAYINDA KAVGA ETTİ
Seda Sayan, “İbrahim Tatlıses’i ziyaret etmeye gideceğim de ne olacak.. Kiminle görüşeceğim. Gidip orada timsah gözyaşı mı dökeceğim” dediği iddia edilen Bülent Ersoy’a canlı yayında yanıt verdi. Ünlü şarkıcı “Eğer böyle bir laf ettiyse, halam da olsa, babam da olsa, anam da olsa,eğer dediysen çok yanlış. Türk halkından özür dile” dedi. Seda Sayan'ın sözleri üzerine programa telefonla bağlanan Bülent Ersoy, "Neden bağırdın bu kadar çocuğum bağırma... İbrahim odaya çıktığı vakit kendine geldiği gibi konsolos köpeği gibi en başta ben gideceğim. Ona da sorduracağım." dedi.
 
NOUMA DİSKALİFİYE EDİLDİ
Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışması için Panama'ya giden Nihat Doğan ve Pascal Nouma adada yumruk yumruğa kavga etti. Pascal Nouma, güvenlik gerekçesiyleyarışmadan diskalifiye edildi.
 
PEKER AÇIKALIN HASTANEYE KALDIRILDI
Peker Açıkalın, ziyarete gittiği kızının okulunda polis memuru ile tartıştıktan sonra fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Önce Kadıköy Şifa Hastanesi'ne oradan da Koşuyolu Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılan sanatçı Peker Açıkalın'a "Anjiyo" yapıldı.
 
OZAN GÜVEN MUHABİRE SALDIRDI
Ozan Güven uzun süredir birlikte olduğu Yosun güreli ile çıktığı gece gezmesinde muhabirin sorduğu soru üzerine çılgına döndü.
 
"İlişkiniz nasıl gidiyor" sorusuna sinilenen sinirlenen Güven, "Sana ne lan benim ilişkimden! Ben sana karınla aran nasıl diye soruyor muyum? Sen kimsin, ne cüretle bana soru sorabilirsin?" diye bağırmaya başladı. Ardından da TV muhabirinin üzerine yürüdü. Araya giren arkadaşları Güven'i güçlükle yatıştırdı.
 
SEDA SAYAN'A 50 BİN TL'LİK DAVA
Bir TV programında “Evliyim ama tek eşli değilim” diyen Erman Toroğlu, bu açıklaması nedeniyle kendisini “Acaba dangalak mı bu” sözleriyle eleştiren Seda Sayan’ı mahkemeye verdi.
 
50 bin TL’lik tazminat davası açan Erman Toroğlu’nun dava dilekçesinde şu ifadeler yer aldı: “Dangalak’ın sözlük anlamı ‘akılsız, düşüncesiz kimse’ demektir. Ali Püsküllüoğlu’nun mayıs 2007 basım tarihli Türkçe Sözlüğü’nde dangalak ‘düşüncesiz, budala, akıl yoksunu, hödük’ olarak tanımlanmıştır. Sözlük anlamı ne olursa olsun bu sözcük halk arasında hakaret amacıyla kullanılmaktadır...
 
Seda Sayan’ın ardından Yeşim Salkım da bir gazeteye verdiği röportajda aynı konuyla ilgili olarak müvekkili suçlaması ve yakıştırmalarda bulunması da müvekkilin mağduriyetini artırmıştır.”
 
MAHSUN SARMAŞ DOLAŞ
Beyaz Melek, Güneşi Gördüm ve New York’ta Beş Minare filmleriyle müzikten sonra sinemada da kendisini ispatlayan Mahsun Kırmızıgül, yeni sevgilisiyle Göcek Sarsala Koyu’nda objektiflere yakalandı.
 
YAHŞİ CAZİBE'NİN SEVGİLİSİ TELEVİZYON BASTI
Oyuncu Kerem Kupacı, “Yahşi Cazibe”nin başrol oyuncusu Aslıhan Gürbüz’le, Kıbrıs’ta tatil yaptığı sırada Ada TV kameralarına yakalanınca çılgına döndü. Kupacı, yanına aldığı bir kişiyle, kendisini görüntüleyen kanalın ofisini bastı, görüntülerin silinmesini istedi. Muhabir Emrah Kınacı’nın üzerine yürüyen Kupacı, “Eşimle beni çekemezsiniz” diye bağırdı. Kupacı, görüntüler silinmeden kanaldan ayrılmayacağını söyledi. Muhabir Kınacı’nın şikâyeti üzerine Kupacı ve yanındaki kişi karakola götürüldü. Kupacı, muhabir Kınacı’dan özür dileyince serbest bırakıldı.
 
METİN YILDIZ ÖLÜMDEN DÖNDÜ
BKM Mutfak oyuncusu Metin Yıldız, Çorum’un Osmancık İlçesi’nde kaza yaptı.Otomobilinin direksiyon kontrolünü yitiren Yıldız, yoldan çıkarak ağaçlara çarptı. Kazada yaralanan Metin Yıldız, ambulans ile Çorum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. ciddi bir sağlık probleminin bulunmadığı açıklanan Yıldız, bir gün müşade altında tutulduktan sonra taburcu eidldi.
 
TEOMAN MÜZİĞİ BIRAKTI
Ünlü rock sanatçısı Teoman müziği bıraktığını duyurdu. Resmi sitesinden bir açıklama yapan Teoman, 'sevgili arkadaşlar; müziği bırakıyorum. ya çok çok uzun bir süre. ya da büyük ihtimalle, hiç dönmemek üzere. 3 Eylül Berlin son konserimdir' dedi.
 
15 YILLIK DOSTLUK BİTTİ
Yavuz Bingöl ile Mahsun Kırmızıgül bir ara sıkı dosttu. Yedikleri içtikleri ayrı gitmezdi. Yavuz Bingöl, Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği 'Gecenin Kanatları' ve 'Beyaz Melek' filmlerinde rol almıştı. Ama 15 yıllık dostluk bitti. Yavuz Bingöl, "Ben yeni projelerinde Mahsun'a hep yardım ettim. Ancak onun desteğini görmedim. Kırılıp küstüm. Konuşmuyoruz. Mahsun dostluk nedir bilmiyor. Şimdi yeni TV projesi varmış. Hayırlı olsun. Bir daha yanında olmam" dedi.
 
BEREN SAAT, DAĞITTI
“Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisinin iki başarılı oyuncusu Beren Saat ve Esra Dermancıoğlu, Asmalımescit’te eğlendi. Mekandan çıkışta hafif yalpaladıkları gözden kaçmayan ikili, sarılarak birbirlerine destek oldu ve taksiye kadar bu şekilde yürüdü. Gömleğinin düğmelerinin açıldığını dakikalarca fark etmeyen Beren Saat, fark ettikten sonra da düğmeleri iliklemek yerine dekoltesini eliyle kamufle etmeye çalıştı. Beren Saat ve Esra Dermancıoğlu, karşılarına çıkan muhabirlerin sorularını yanıtlarken gülme krizine girdi.
 
HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI
Çarkıfelek'in sunucusu Mehmet Ali Erbil programa canlı bağlantıyla konuk olan bir aile son model bir otomobili kazanınca mutluluktan gözyaşlarını tutamadı. Ailenin sözlerinden etkilenen Erbil, hüngür hüngür ağladı
 
UĞURSUZ GECE
Ünlü oyuncu Deniz Uğur, yönetmen sevgilisi Orçun Benli’yle gittiği Beyoğlu'nda gazetecileri görünce gerildi. Bir anda patlayan flaşlar, Benli’yi çılgına çevirdi. Genç yönetmen, muhabirlere önce “Emekçi adamsınız, çekmeye utanmıyor musunuz!” diye bağırdı, ardından küfür etmeye başladı.
 
Deniz Uğur, sevgilisini yakındaki bir kuruyemiş dükkanına soktu. 20 dakika kadar sonra dışarı çıkan Benli, muhabirleri yeniden karşısında bulunca iyice öfkelendi. Sokaktaki midye tezgahından aldığı midyeleri gazetecilerin üzerine fırlattı. Gazeteciler de Benli’ye yumruklarla karşılık verince ortalık karıştı. Bir süre sonra Deniz Uğur, sevgilisini bırakıp oradan ayrıldı.
 
VAHİDE GÖRDÜM'E KANSER ŞOKU
Adını Feriha Koydum dizisinin Zehra'sı ünlü oyuncu Vahide Gördüm'ün göğüsünde kist belirlendi. Fulya Acıbadem Hastanesi'nde yapılan ilk tetkiklerde kötü huylu olmasından şüphelenilen kistten parça alınarak biyopsiye gönderildi. Raporların ardından meme kanseri olduğu açıklanan Gördüm, tedavisi nedeniyle diziden ayrıldı. Ünlü oyuncunun eşi Altan Gördüm, konuyla ilgili olarak "Maalesef böyle bir şanssızlıkla karşılaştık, sıkıntılı bir yola girdik. Patoloji raporlarının temiz çıkmasını ümit ediyoruz. Kemoterapi tedavisi görme ihtimali yüksek olduğu için dizi ve sinema çalışmalarına ara verilecek. Vahide ile bu zor günleri aşacağız." dedi.
 
GÖZALTINA ALINDILAR
Nihat Doğan ve İzzet Yıldızhan, otele çağırdıkları iki kadını darp ettikleri gerekçesiyle polis tarafından gözaltına alındı. Haberlerin ardından bir mobilya markasının reklam yüzü olan Nihat doğan'ın anlaşması feshedilirken, Yıldızhan'ın Kanal 7'deki programına son verildi. İzzet Yıldızhan'ın avukatları konuyla ilgili haberlere yayın yasağı getirdi.
 
DENİZ UĞUR'A KANSER TEŞHİSİ KONDU
Göğsünde bir kitle tespit edilen Deniz Uğur'a 'meme kanseri' teşhisi konuldu. Amerikan Hastanesi’nde ameliyat masasına yatan Deniz Uğur'un sağ göğsündeki kitle alındı. Uğur, mutluluğunu Twitter’daki takipçileriyle paylaştı. Twitter sayfasına “Evim evim güzel evim. Bugün dünden daha güzel, yarın daha da güzel olacak” notuyla duyurdu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin