2016'nın en talihsiz karakterleri

2016 yılına elveda derken senenin enlerini yapmaya devam ediyoruz. Hangi karakterler 2016 yılında şans kelimesinin yakınından bile geçmedi, hangileri berbat bir sene yaşadı, işte listemiz.

Berfu Özlen
12 Aralık 2016 - 15:32
Kültür Sanat

Her mutlu anın karşılığında berbat olaylar vardır. Kimileri evlenip yuva kurdu, kimilerinin ailesine yeni bir bebek katıldı, kimileri yeni iş buldu, kimileri ise korkunç bir sene geçirdi. İşte o talihsizler:

Taylor - American Crime

Lise basketbol takımı arkadaşları tarafından ilaçla uyutuldu, fotoğrafları çekildi ve cinsel tacize uğradı. Okul müdürünü tacize uğradığı konusunda ikna edemedi ve dayak yedi. Pişmiş tavuğun başına gelmez!

Matt - American Horror Story

Kötü kalpli bir cadının hayaleti ile cinsel ilişkiye girdikten sonra tam tamına üç gün boyunca kötü ruhların saldırısına uğradı ve son anda kurtuldu. Karısı tarafından aldatıldıktan sonra cadıyla olan ilişkisine döndü ancak bu sefer de karısı tarafından öldürüldü.

Martha - The Americans

Kocası Clark'ın iş arkadaşı Gene'i öldürdüğünü öğrendi. FBI tarafından görevlendirildi ama KGB'nin eline düştü. Rusya'ya giden bir uçağa binmek zorunda kaldı ve Clark onunla bir daha görüşmek istemediğini söyledi. Ama en kötüsü hiç Rusça bilmiyor olması.

Diggle - Arrow

Kardeşini kurtardı ama onun tarafından ihanete uğradı ve bu da Laurel'in ölümüne sebep oldu. Kardeşini soğukkanlılıkla öldürdü ama vicdan azabı yüzünden Arrow takımından ayrıldı ve hapse girdi.

Elizabeth - The Blacklist

Düğünü Red'in en büyük düşmanlarından biri tarafından basıldı. Red'den kurtulabilmek için ölü taklidi yapıp Küba'ya kaçtı. Alexander Kirk tarafından rehin alındı. Yeni doğmuş bebeğinden ayrıldı. Tom tarafından ihanete uğradı ve hala gerçek babasının kim olduğunu bilmiyor!

Agent Reade - Blindspot

Futbol koçunun onu taciz ettiği bastırılmış hatıralarını hatırladı. Depresyona girdi. Bahsi geçen koçu öldürmüş olabilme durumu hasıl oldu. FBI'daki en yakın arkadaşı Zapata'nın az kalsın enjekte edilen nörotoksin ile ölümünü izliyordu.

John - Bloodline

10 bölüm boyunca kardeşi Danny'i öldürdüğü cinayeti saklamaya çalıştı. Bunları yaparken kariyerini ve aile ilişkilerini mahvetti. Sezonu kanun kaçağı olarak bitirdi.

Alex - Casual

Eski kız arkadaşının patronuyla nişanlandığını öğrendi. Sırf kargaşa yaratmak için kız arkadaşı ile tekrar barıştı. Şirketi tarafından ihmal davası açıldı. Kendi babasına ötanazi yaptı.

Rhonda - Empire

Kendisini merdivenlerden itip düşük yapmasına sebep olanın Anika olduğunu söylediğinde ailesinden destek görmedi. Balkondan düşerek öldü. Cenazesine önem verilmedi ve kocası çabucak olayı unutup başka bir kadınla beraber olmaya başladı.

Barry- The Flash

Kız arkadaşı Patty tarafından ekildi. Babası Central City'e döndü ve Zoom tarafından öldürüldü. Annesini ölümden kurtarmak için zamanda geriye gitti ama bir şekilde annesinin öldürülmesi için yalvardı. Yakın bir gelecekte Savitar'ın kız arkadaşını öldüreceğini öğrendi. Noel hediyesi olarak kız arkadaşı sadece bir cüzdan aldı.

Tommen - Game of Thrones

Altıncı sezona Westeros kralı olarak başladı. Karısı Margaery'i hapisten kurtarmaya çalıştı. Annesi Cersei'nin karısını parçalarına ayırdığını izledi. Kendini camdan attı.

Marnie - Girls

Kocasını eroinman eski sevgilisi ile aldattı. Silahlı bir soyguna uğradı. Boşandı. Berbat hayatı hakkında şikayet edip durdu ama kimse umursamadı.

Alex - Grey's Anatomy

Cinayet ile suçlandı. Hastaneden kliniğe düştü. Eğer dava devam ederse Jo'nun eski kocasının onu bulabileceğini öğrendi. Hapse girmeyi tercih etti.

Frank - How to Get Away with Murder

Wes'in biyolojik babasını vurduktan sonra kanun kaçağı oldu. Daha sonra öldüreceği bir kiralık katil tarafından saldırıya uğradı. Beraber olduktan sonra Bonnie tarafından reddedildi. Laurel'in Wes ile çıkmaya başladığını öğrendi. Annalise'in önünde kendini öldürmeye çalıştı, engelleneceğini beklerken Annalise tetiği çekmesini söyledi. 

 

Belle - Once Upon a Time

Doğmamış bebeğinin kocası tarafından Hades'e satıldığını öğrendi.Gelecekteki çocuğunun babasından nefret edeceğini öğrendi. Kötü kraliçe tarafından hamileliği hızlandırılınca yeni doğmuş bebeğini koruması için Mavi Peri'ye verdi ama Gideon bebeği Kara Peri'ye gönderdi. Ayrıca şimdi yetişkin olan çocuğu Emma'yı öldürmek için şehre döndü!

Sophia - Orange Is the New Black

Haksız yere tecritte kaldı. Hormonlarını almasına izin verilmedi. Anca intihar gerişiminde bulununca minimum güvenlikli hapishaneye gönderildi.

Claire - Outlander

Fransız işadamı tarafından zehirlendi. Durmadan kocası ile kavga etti. Az kalsın kendi hayatına mal olacak bir düşük ile çocuğunu kaybetti.

Ethan - Penny Dreadful

Babası ile kanlı bir yeniden bir araya gelme yaşadı. Geçici de olsa karanlık tarafa geçti. Sevgilisi Hecate'yi kaybetti. Babası tarafından bir kurt adama çevrilebileceğini öğrendi. Gerçek aşkı Vanessa'yı kötülüklerin anası olmasını engellemek için öldürmek zorunda kaldı.

Shaw - Person of Interest

Samaritanlar tarafından esir tutuldu. Tam tamına 6,742 kere duygusal olarak çok yıpratıcı bir teste tabi tutuldu. Kaçmayı başardığında dahi bir tür simülasyonda olduğunu sandı ve az kalsın kendini öldürüyordu. Aşkı Root bir keskin nişancı tarafından, iş arkadaşı bir füze tarafından öldürüldü. 

Alison - Pretty Little Liars

Kardeşinin ölümünün yasını tuttu. Kendisini zorla bir akıl hastanesinde alı koyan bir manyakla evlendi. Kocasının ölümünü izledikten sonra hamile olduğunu öğrendi.

Barb - Stranger Things

Sözleri en yakın arkadaşı tarafından dikkate alınmadı. Canavar tarafından tepe taklak edilip öldü.

Matt - The Vampire Diaries

Yanlışlıkla nişanlısını öldürmesi yetmiyormuş gibi bir de en yakın arkadaşının başka bir arkadaşı tarafından öldürülmesine şahit oldu.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin