21 Mayıs 2019 Salı reyting sonuçları! Günün en çok izlenen dizisi hangisi oldu?

21 Mayıs 2019 Salı günü reytingleri belli oldu. Kadın, Leke, Halka ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne kadar izlendi? İşte reytingler, günün sıralaması ve değerlendirmesi...


22 Mayıs 2019 - 12:25
Reyting

21 Mayıs 2019 Salı gününün reyting sonuçları belli oldu! Dün akşam en çok hangi dizi izlendi?

Salı gününün iddialı dizileri Kadın ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile TRT'nin Halka ve Kanal D'nin Leke dizileri arasındaki reyting mücadelesi nasıl sonuçlandı?

Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizde!

İŞTE TOTAL VE AB'DE GÜNÜN REYTİNGLERİ

21 Mayıs 2019 Salı reyting sonuçları (Total)

21 Mayıs 2019 Salı AB reyting sonuçları (AB)

KADIN TÜM KATEGORİLERDE ZİRVEDEKİ YERİNİ KORUDU!

Dün akşam 63. bölümünü geride bırakan, gelecek hafta sezon finaliyle izleyici karşısına çıkacak olan Kadın, istikrarlı reyting grafiğini bu haftaya da taşıyıp tüm kategorilerde en çok izlenen dizi oldu.

Twitter'da #kadın etiketiyle TT listesine giren dizi, sosyal medyada dün akşamın en çok konuşulanları arasındaydı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ ZİRVENİN EN YAKIN TAKİPÇİSİ!

138. bölümüyle ekranlara gelen atv'nin uzun soluklu dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta da tüm kategorilerde Kadın'ı en yakından takip eden dizi oldu.

LEKE REYTİNGLERİ DÜŞÜŞTE!

Arda'nın Yasemin'i evinde beklenmeyen bir şekilde ziyaret etmesiyle yaşananlar sonrası artık hiçbir şey eskisi gibi olamayacak! Kadınlara mesafeli duran genç iş adamı Cem ile hayatını yetiştirme yurdunda yaşayan işitme engelli kardeşi Murat'a adayan Yasemin'in hikayesini konu edinen Leke dün akşam 6. bölümüyle ekranlardaydı.

Bir önceki hafta total'de %3.52 izlenme oranı - %9.27 izlenme payı; AB kategorisinde %2.72 izlenme oranı - 7.53 izlenme payı elde eden Leke, sosyal medyada #EnGüzelRüyam etiketinin kullanıldığı yeni bölümüyle total'de %3.1 izlenme oranı - %8.21 izlenme payı; AB kategorisinde %2.2 izlenme oranı - %6.34 izlenme payı rakamlarını ortaya koydu.

HALKA BU HAFTA KAÇINCI SIRADA?

Halka'nın sonunu getirecek sırlar sezon finalinde mi saklı? TRT1'in Halka dizisi dün akşam 18. bölümüyle ekranlardaydı. Twitter'da yeni bölümü için #KaderKardeşliği etiketini kullanan dizi; AB kategorisinde %1.47 izlenme oranı ve %4.23 izlenme payı; tüm kişiler kategorisinde ise %1.12 izlenme oranı ve %2.97 izlenme payı elde ederken bu rakamlarla AB'de 28., totalde 54. sırada kendine yer bulabildi.

Halka'nın izlenme oranları beklenenden düşük seviyelerde seyretmeye devam ediyor.

"Halka" 19. bölüm (Sezon finali) fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin