21 Ocak'a kadar TRT hariç hiçbir kanalda dizi olmayacak!

2019 Ocak ayında Türkiye televizyonlarında TRT hariç hiçbir kanalda dizi yayınlanmayacağı haberleri Gülse Birsel'in paylaşımıyla kesinlik kazandı.

Merve Mutlu
27 Aralık 2018 - 14:33
Magazin

2019 Ocak ayında 3 hafta boyunca Türkiye televizyonlarında TRT hariç hiçbir kanalda dizi yayınlanmayacağı haberleri Gülse Birsel'in paylaşımıyla kesinlik kazandı. 

"Ocak ayında diziler yayınlanmayacak" iddiaları son günlerde gündemde önemli bir yer tutuyor ve doğru olup olmadığı merak ediliyordu. İlk olarak gazeteci Sina Koloğlu bu konuyu köşesine taşımış ve

"Ocak ayının ilk üç haftası özel televizyonlarda dizilerin yeni bölümleri yayınlanmayacak. Sebep, reklam gelirinin olmaması. Yerli dizi pazarını satış ayağında önemli bir şirketin yetkilisi, “Ocak ayında üç hafta yayınlanmayacak. Eskiden bir haftaydı, geçtiğimiz sene iki hafta oldu. Bu yıl, üç haftaya çıktı” dedi. Önemli bir kanalın tepedeki ismine sordum, şu yanıtı aldım. “Doğrudur, reklam olmuyor bu dönemde. Ama hiç bu kadar uzun olmamıştı.”

demişti. Şimdi de Jet Sosyete dizisinin senaristi ve oyuncusu Gülse Birsel bir paylaşım yaparak konuya açıklık getirdi.

18-12/27/gulse-bir.png

Gülse Birsel yaptığı paylaşıma,

Kahkahalar ve her hafta çoğalan seyircimiz için teşekkürler. Önemli açıklama: Malumunuz her Ocak ayının ilk 1-2 haftası, diziler yayına ara verir. Bunun sebebi Ocak ayının başında TV kanallarında reklam olmamasıdır. Bu yıl ise reklam durumu biraz daha sıkıntılı imiş. Bu sebeple, TRT hariç tüm kanallar bir araya gelip 21 Ocak haftasına kadar hiçbir dizinin yeni bölümünü yayınlamama konusunda ortak karar aldı. Yani biraz hasret kalacağız. 23 Ocak Çarşamba gününden itibaren yine her hafta beraberiz!

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin