Yılbaşında TRT'de hangi program yayınlanacak? Aileler Yarışıyor programının ünlü sürpriz konukları!

TRT'nin yılbaşı programı belli oldu. Ufuk Özkan'ın sunuculuğunda yayınlanan Aileler Yarışıyor programında Kalk Gidelim ve Elimi Bırakma dizilerinin oyuncuları yarışacak. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
27 Aralık 2018 - 16:24
Magazin

TRT ekranları yılbaşı için eğlenceli bir program hazırlıyor. Ufuk Özkan'ın haftaiçi her gün saat 15:45'te sunduğu Aileler Yarışıyor programı, yılbaşında özel bir bölümle ekranda olacak. 

TRT'nin yılbaşı programı belli oldu. Aileler Yarışıyor programıyla yeni yıla merhaba demeye hazırlanan TRT, Elimi Bırakma dizisinin oyuncuları ile Kalk Gidelim dizisinin oyuncularını yarıştıracak. 

18-12/27/ufuk-ozkan-7.png

TRT'de yılbaşı gecesi "Aileler Yarışıyor" programında Kalk Gidelim dizisi oyuncuları; Mehtap Bayri, Erkan Sever, Ayça Varlıer ve Alper Saylık ile Elimi Bırakma dizisinin oyuncuları: Alina Boz, Alp Navruz, Ebru Aykaç, Emre Bey, Mehmetçik Vakfı için yarışacak. TRT'nin yılbaşı özel bölümünde, Alişan ve Merve Özbey de şarkılarıyla izleyenlere keyifli anlar yaşatacaklar.

18-12/27/kalk-gidelim.png 

18-12/27/elimi-birakma.jpg

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin