Hakan Boyav Payitaht Abdülhamid dizisinden ayrılıyor mu? Mahmut Paşa ölüyor mu?

TRT1 Ekranlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid'in yapımcısı Yusuf Esenkal yaptığı bir sosyal medya paylaşımıyla kafaları karıştırdı. Payitaht Abdülhamid dizisinin Mahmut Paşa karakterini canlandıran Hakan Boyav diziden ayrılıyor mu? Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
27 Aralık 2018 - 16:29
Magazin

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid, cuma akşamları izleyici karşısına çıkmaya devam ederken, dizinin yapımcısı Yusuf Esenkal'ın yaptığı bir paylaşım kafaları karıştırdı. 

Başrolünde Bülent İnal'ın rol aldığı, Hakan Boyav, Özlem Conker, Bahadır Yenişehirlioğlu ve Can Sipahi gibi başarılı isimlerin eşlik ettiği Payitaht Abdülhamid dizisinin 67. bölümünde izleyenleri kötü bir sürpriz bekliyor. 

18-12/27/yusuf-esenkal.png

Payitaht Abdülhamid dizisinin yapımcısı Yusuf Esenkal, cuma akşamı 67. bölümü yayınlanacak olan Payitaht Abdülhamid dizisiyle ilgili bir paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşımda Hakan Boyav'ın canlandırdığı Mahmut Paşa'nın görselini kullanan Esenkal, 

Üç sezon boyunca Mahmut Paşa karakteriyle #Payitaht dizisine kattıkları için usta oyuncu Hakan Boyav’a @hakan_boyav teşekkürlerimi sunuyorum. #Payitaht bu Cuma bomba bir bölümle saat 20:00’de @trt1 ekranlarında..

notunu takipçileriyle paylaştı.

18-12/27/hakan-boyav.png

Hemen ardından Mahmut Paşa karakterini cnalandıran Hakan Boyav da, Yusuf Esenkal'ın gönderisini yeniden paylaşarak, 

EsFilm ile calişmak , boyle buyuk bir projede calismak ..benim icin herbolum buyuk onurdur .. gitsemdee gitmesemdeee bende bu duygu degismez ... vee hepiniz sagolunuz

notunu paylaştı. 

Payitaht Abdülhamid dizisinin 67. bölüm fragmanında, kaçmak üzere olan oğlunu padişahla yüzleştiren ve oradan ayrılan Mahmut Paşa, kim olduğunu bilmediği biri tarafından vuruldu ve yere düştü. Ancak bu sahneye rağmen, oldukça sevilen Mahmut Paşa karakterinin diziden ayrılmayacağını düşünen izleyiciler, Hakan Boyav ve Yusuf Esenkal'ın veda niteliği taşıyan paylaşımlarıyla şoke oldular. 

18-12/27/screenshot_1-1545916480.png

Başlangıçta Padişah Abdülhamid'e darbe girişiminde bulunan ancak sonra vazgeçen, kimi zaman hainliği kimi zaman da hırsıyla öne çıkan Mahmut Paşa, her kötü özelliğine rağmen sempatik halleri nedeniyle oldukça sevilen bir karakterdi. Bu paylaşımların şaşkınlığını yaşayan Hakan Boyav fanları da ve Payitaht Abdülhamid dizisinin izleyicileri de "Mahmut Paşa ölüyor mu?", "Hakan Boyav Padişah Abdülhamid dizisinden ayrılıyor mu?" sorularını sormaya başladılar. 

18-12/27/hakan-boyav-kim.png

Oldukça eğlenceli bir karakter olan Mahmut Paşa karakterini canlandıran Hakan Boyav, kişisel yaşamında da oldukça eğlenceli paylaşımlar yapıyor. Zaman zaman takipçileriyle girdiği komik diyalogları da sosyal medya hesabından paylaşan Boyav, bu paylaşımlar üzerine gelen "öldün mü?" sorusuna verdiği yanıt ve yaşadıkları diyalogla, sevenlerini güldürmeyi bir kez daha başardı. 

Payitaht Abdülhamid dizisinin 67. bölüm fragmanında tanımadığı belli olan biri tarafından vurulduğunu gördüğümüz Mahmut Paşa ölüyor mu? Hakan Boyav diziden ayrılıyor mu? sorularının cevabını cuma akşamı saat 20:00'da TRT1 ekranlarında alacak gibiyiz...

 

 

 

 

 

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin