23 Eylül 2013 Pazartesi reyting sonuçları!

Hangi dizi ve yapımlar zirvede? Karadayı mı, Beni Böyle Sev mi, Güzel Çirkin mi, Görüş Günü Kadınları mı, Bebek İşi mi, Çocuklar Duymasın mı, Unutma Beni mi, İki Dünya Arasında mı, Deniz Yıldızı mı, O Ses Türkiye mi? İşte reytingler...

resim yok
24 Eylül 2013 - 11:47
Reyting

Hangi dizi ve yapımlar zirvede? Karadayı mı, Beni Böyle Sev mi,  Güzel Çirkin mi, Görüş Günü Kadınları mı, Bebek İşi mi, Çocuklar Duymasın mı, Unutma Beni mi, İki Dünya Arasında mı, Deniz Yıldızı mı, O Ses Türkiye mi? İşte reytingler...

Ekranlarda Pazartesi gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE HANGİ DİZİ ÖNDE?

atv'nin iddialı dizisi Karadayı yeni sezonu açmasıyla birlikte liderlik koltuğundan düşmüyor. Dizi, Star  TV'nin iddialı yarışma programı O Ses Türkiye programına rağmen bu hafta da liderliğini korumayı başardı ve genel klasmanda günü ilk sırada tamamlayan yapım oldu. O Ses Türkiye bu dizinin yakın takipçisi olurken; İki Dünya Arasında, Unutma Beni, Deniz Yıldızı, Beni Böyle Sev, Bebek İşi, Beni Affet ve Çocuklar Duymasın diğer sıraları paylaşan diziler oldular.

 

AB'DE LİDER HANGİ YAPIM?

AB kategorisinde en çok izlenen dizi, tüm kişiler kategorisinde olduğu gibi Karadayı olurken, genel klasmanda geçen hafta olduğu gibi O Ses Türkiye birinci oldu. Bebek İşi, Beni Böyle Sev, Beni Affet, Çocuklar Duymasın, Güzel Çirkin, Unutma Beni ve Görüş Günü Kadınları ise diğer sıraları paylaşan diziler oldular.

 

İŞTE GÜNÜN AYRINTILI KARNESİ
 


[reklam]

 

22 EYLÜL 2013 PAZAR GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

 

ÇOCUKLAR DUYMASIN 14. bölüm fragmanını izlemek için tıklayın!

 

KARADAYI 40. bölüm fragmanını izlemek için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin