Güzel Çirkin devam edecek mi?

Kanal D ekranlarında yayınlanan; Naz Elmas ve Ali Sunal'ın başrolünde oynadığı polisiye-macera tarzındaki Güzel Çirkin dizisi dün akşam yayınlanan final bölümüyle ekranlara veda etti.

resim yok
24 Eylül 2013 - 12:14
İptal - Onay

Bir dizi daha ekranlara veda etti...

 

Kanal D ekranlarında yaz sonundan itibaren yayınlanan; Naz Elmas ve Ali Sunal'ın başrolünde oynadığı polisiye-macera tarzındaki Güzel Çirkin dizisi dün akşam yayınlanan final bölümüyle ekranlara veda etti.

 

İşte detaylar:

 

REYTİNG TABLOSU İYİ DEĞİLDİ

Kanal D'nin yaz sezonunda başlattığı Güzel Çirkin dizisi reytinglerde kanal yönetiminin istediği oranlara ulaşamayınca final kararı aldı.

 

TWITTER'DAN İMA ETTİ!

Dizinin başrol oyuncusu Ali Sunal, final yapan dizisinin ardından Twitter'dan yaptığı yorumla Güzel Çirkin'in başka bir kanalda izleyicilerle bulaşabileceğini ima etti.

Ali Sunal:

"Güzel Çirkin'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler. Bu akşam final bölümünü kalabalık seyredelim görkemli bir final olsun.

Kim bilir belki yine buluşuruz. Olmazsa da canımız sağolsun artık başka işlerde buluşmak dileğiyle.

 

''SAYGI DUYUYORUZ''

Güzel Çirkin'in bitmesi kanalın kararıdır, yöneticileri çok değerli insanlar bir bildikleri vardır. Saygı duyuyoruz. Umarım Murat komiserle yollarımız yine kesişir" dedi.

 

UCU AÇIK FİNAL

Dizinin final bölümünde ise Nazlı, Murat ve Şenol'un bulunduğu binada patlama oldu. Nazlı, Murat ve Şenol'un patlamadan kurtulup kurtulamadığı anlaşılamadı.

Güzel Çirkin'in final bölümü ucu açık bırakıldı.[reklam]

FANLAR BEKLEMEDE

Ucu açık final sonrasında dizinin sevenleri, ilerleyen günlerde Güzel Çirkin'in başka bir kanalda yayınlanmasını haberini beklemeye başladılar.

 

FİNAL BÖLÜMÜNÜN ÖZETİ

Murat ve Şenol, Lena’nın bulaştırdığı beladan kurtulmak için çözüm yolu bulmuşken, başlarına yine talihsiz işler gelir. Nazlı, Murat ve Şenol’un peşinde olduğu işleri çözme aşamasına gelmiştir ve emin olmak için Emre Komiserle bildiklerini paylaşır.

Murat ve Şenol iyice köşeye sıkışmışlardır. Lena'nın başlarına açtığı bela giderek büyümektedir ve artık ikiliyi içinden çıkılmaz yollara sürükler. Heyecan, aksiyon ve sürprizler yine devam etmektedir.

 

 

GÜZEL ÇİRKİN DİZİSİ FİNAL BÖLÜMÜNDE NE KADAR İZLENDİ? İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin