23 Kasım 2014 Pazar reyting sonuçları!

Hangi dizi ve yapımlar zirvede?

resim yok
24 Kasım 2014 - 12:01
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede?

Küçük Gelin mi, O Hayat Benim mi, Gönül İşleri mi, Şeref Meselesi mi, Şimdi Onlar Düşünsün mü, Diğer Yarım mı, 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk mu, Yetenek Sizsiniz Türkiye mi?


Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu.

İşte reytingler...

Ekranlarda Pazar gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE ZİRVE YARIŞI!

Tüm kişilerde sıralamaya bakacak olursak:

O Hayat Benim ve Küçük Gelin ikilisinin reyting savaşı bu hafta da kıran kırana geçti. Bu sonuçla, O Hayat Benim geçen haftaki başarısını bu haftaya da taşımış oldu.

Yetenek Sizsiniz Türkiye, Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu, Ben Bilmem Eşim Bilir, Show Ana Haber ve Gönül İşleri ise bu yapımların ardında sıralanan yapımlar.

Yoğun tanıtım faaliyetleriyle ekran macerasına hazırlanan Şeref Meselesi yayın hayatına 11. sıradan giriş yaparak başladı. TRT 1 'in yeni sezon dizilerinden Şimdi Onlar Düşünsün 20., atv'nin tehlikedeki dizisi Diğer Yarım ise 34. sırada kendine yer bulabildi.

 

AB'DE LİDER HANGİ YAPIM?

Gönül İşleri alışıldığı üzere bu hafta da dizi kategorisinde ilk sırada! O Hayat Benim ve ekranların yenisi Şeref Meselesi bu yapımların yakın takipçisi durumunda.

1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk 13., Küçük Gelin 14., Diğer Yarım 26. ve Şimdi Onlar Düşünsün ise 36. sırada yer aldı.

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU

[reklam]

 

BİR ÖNCEKİ PAZAR GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin