Şükrü Özyıldız hakkında bilmediğiniz 10 şey!

Şükrü Özyıldız: ''Bana hiperaktivite teşhisi konuldu!''

resim yok
24 Kasım 2014 - 12:30
Röportaj

Şükrü Özyıldız: ''Bana hiperaktivite teşhisi konuldu!''

O, sahnede Zerrin Tekindor'la oynayan bir yetenek, sahne arkasında ney çalan bir hiperaktif.


Şükrü Özyıldız: ''Küçüklüğümden bu yana davul ve perküsyon çalıyorum. Rollerimde de duyguya girmek için müzik bana yardımcı oluyor.''

 

ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ'IN 10 BİLİNMEYENİ

Herkes ne kadar yakışıklı olduğunu konuşuyor. Oysa Şükrü Özyıldız'da güzel bir yüzden fazlası var. Bu sezon tiyatro, dizi, film, her yerde göreceğimiz genç oyuncu, Tempo Dergisi'ne kendisini anlattı:

1- Yerinde duramıyor

Sürekli hareket ederim. Hatta bana hiperaktivite teşhisi konuldu; durduğum zaman uyuyorum, rahatsız oluyorum.

2-Sağlıklı besleniyor

Her zaman yanıma ara öğünler için protein barlar alıyorum. Kendi yaptığım çay karışımları var. Bazen arkadaşlarım, ''Bu kadar şeyle uğraşmaya üşenmiyor musun?'' diyor. Artık her şey rayına oturdu. Yöntemini, pratiğini de buldum.

3- Mutfakta iddialı

Mutfakta iyiyimdir. Eskiden bayağı uğraşırdım. Hatta çok iyi iç pilav yaparım ama artık set yoğunluğundan mutfağa çok sık giremiyorum.

4- Yemek yiyerek mutlu oluyor

Güzel yemek yediğim zaman  çok mutlu oluyorum. Hayatta beni en çok mutlu edenlerden  biri de bu.

5- İşine göre yaşıyor

Programlarımı işlerim belirliyor. Müsait olduğum zamanlarda stüdyoya girip davul ve perküsyon çalıyorum, ayrıca bir neyzenle çalışıyorum. Bu arada, spora da gidiyorum.[reklam]

6- Müzik yakın arkadaşı

Küçüklüğümden bu yana davul ve perküsyon çalıyorum. Müziğin çok acayip bir dili var. Rollerimde de duyguya girmek için müzik bana yardımcı oluyor.

7- Yeni dizisi ile iddialı

'Şeref Meselesi' dizimizin kadrosu çok iyi. Bu konuda çok şanslıyım. Böyle bir projede, bu kadar iyi oyuncularla bir arada olmak çok güzel. Hikayesiyle uzun süre akıllarda kalacak.

8- Zıtlıkları seviyor    

Hikayemiz birbirine zıt iki erkek kardeş üzerinden ilerliyor. Benim karakterim 'Emir'. Kerem Bürsin'in oynadığı 'Yiğit' karakteri biraz daha hovarda, başına buyruk biri.

9- Analiz yapıyor

Karakterleri ince eleyip sık dokuyoruz. Kelimelerle anlatılabilecek kadar basit değil, derin karakterler. Üzerinde çok çalıştığım rollerden biri.

10- Adamına göre...

Sakin olmam gereken yerde olurum. İçeriden çok fazla tetiklenirsem de öfkelenirim. Kişisel gelişim yolculuğuma birkaç sene önce başladım. Artık hiçbir şeyimi baskılamıyorum.

 

 

ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ'IN O SAHNESİ SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin