23 Nisan coşkusu sahnede yaşandı

Emir Can İğrek, KÖFN, Fatma Turgut ve Yıldız Tilbe gibi çok sayıda şarkıcı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için sahne aldı. İşte ünlü isimlerin sahnesinden çok özel notlar...

Berfin Sengil
24 Nisan 2024 - 09:34
Magazin

EMİR CAN İĞREK

Geçen yılın başarılı albümlerinden birine imza atan Emir Can İğrek, sahnelerde sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. 23 Nisan akşamı Mersin, Mezitli Belediyesi’nin Viranşehir Soli Arena Konser Alanı’nda düzenlediği Emir Can İğrek konserini 80 bin kişi izledi.

Rekor bir katılımın yaşandığı konserde Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, İğrek’e anlamlı bir hediye verdi. Anaokulu öğrencilerinin hazırlayıp üzerine anlamlı mesajlar yazdığı bu hediyede Emir Can İğrek ve 2018’de kaybettiği müzisyen arkadaşı Onur Can Özcan’ın fotoğrafı vardı.

KÖFN

Son dönemde Türkçe popun zirvesine tırmanmayı başaran, elektronik-pop müzik türünün en önemli ikilisi KÖFN, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Beyoğlu’nda konser verdi. Salman Tin ve Bilge Kağan Etil’den kurulu grup ‘Bir Tek Ben Anlarım’ hitini söylerken yanlarına küçük bir hayranlarını alıp düet yaptılar. Şu an liste başı olan şarkıları ‘Yakışıklı’yı ise istek üzerine 3 kez seslendirdiler. 50 binden fazla kişinin izlediği konserde KÖFN dinleyicileri unutamayacakları bir geceye şahit oldu.

FATMA TURGUT

Can Bonomo imzalı yeni şarkısı ‘Dönmem Ona’ ile müzik listelerinde hızla yükselen Fatma Turgut sahne performanslarıyla da adından söz ettiriyor. Konserden konsere koşan Turgut, Manisa Belediyesi’nin düzenlediği Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında sahneye çıktı. Atatürk Kent Parkı’ndaki konseri 20 bin kişi izledi. Eski sevgililere yazılan ‘Dönmem Ona’yı seslendirirken, “Eski sevgiliden dost olur mu olunmaz mı halen çözemedim” diyen Fatma Turgut seyircisinden büyük alkış aldı. Turgut yakında başlayacak Avrupa turnesinin de müjdesini verdi.

YILDIZ TİLBE

Türkiye’nin yaşayan en önemli kadın şarkı yazarlarından Yıldız Tilbe, kariyerinin 30’uncu yılını art arda verdiği konserlerle kutlamaya devam ediyor. Tilbe, dün akşam İstanbul’da sahne alırken, bu renkli gecenin rezervasyonlarının günler öncesinden kapandığı öğrenildi.

Mekanı hıncahınç dolduran hayranlarıyla dünden bugüne hit olmuş şarkılarını hep birlikte söyleyen Yıldız Tilbe, seyircisiyle bol bol sohbet etti. Zaman zaman hüzünlendirse de coşkusu, neşesi ve danslarıyla konuklara unutulmaz bir gece yaşattı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin