23 Nisan'da sokağa çıkma yasağı ilan ediliyor mu?

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle sokağa çıkma yasağı devam ediyor.

Merve Mutlu
20 Nisan 2020 - 12:12
Viral

Çin'de başlayan ve tüm dünyaya yayılan koronavirüs tüm etkisi ile varlığını devam ettiriyor. Şu ana kadar Türkiye'de 2.017 kişi hayatını kaybederken vaka sayısı da 86 bin 306'ya ulaştı. Hayatı durma noktasına getiren virüs sokağa çıkma yasağını da beraberinde getirdi. 

20-04/20/fahetti.jpg

Türkiye'de; cafe, bar, pavyon, sinema salonları, tiyatrolar, spor salonları, güzellik merkezleri, kuaförler ve spa salonları geçici olarak kapatılarak izolasyon sağlanmaya çalışılıyor. Alınan tedbirlerden biri de sokağa çıkma yasağı oldu. İlk olarak 11 - 12 Nisan tarihlerinde uygulanan sokağa çıkma yasağı, 18 - 19 Nisan tarihlerinde yeniden uygulandı. 

23 Nisan'da sokağa çıkma yasağı uygulanacak mı?

20-04/20/korona.png

Koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında , sokağa çıkma yasağının uzatılması kararı verildi. Eğer 23 Nisan Perşembe ve 24 Nisan Cuma günleri sadece marketlerin açık olacağı bir sisteme geçilirse 25 ve 26 Nisan tarihlerindeki hafta sonunda yine 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta sokağa çıkma yasağı ilan edilecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin