23 Temmuz 2013 Salı reyting sonuçları!

Hangi dizi ve yapımlar zirvede? Bir Aşk Hikayesi mi, Güneşi Beklerken mi, Hababam Sınıfı Tatilde mi, kim Milyoner Olmak İster mi? İşte reytingler...

resim yok
24 Temmuz 2013 - 11:22
Reyting

Hangi dizi ve yapımlar zirvede? Bir Aşk Hikayesi mi, Güneşi Beklerken mi, Hababam Sınıfı Tatilde mi, kim Milyoner Olmak İster mi? İşte reytingler...

Ekranlarda Salı gününün galibi kim oldu? 'Diziler.com' ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte SBT ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde Güneşi Beklerken yine zirvede!

Kanal D'nin yaz döneminde ekranlara getirmeye başladığı yeni dizilerinden Güneşi Beklerken, yeni bölümüyle tüm kişilerde dizi kategorisinde ve aynı zamanda genel klasmanda bir kez daha zirvede yer alan yapım oldu. Dizi; Hababam Sınıfı Tatilde, Nihat Hatipoğlu ile İftar ve Kim Milyoner Olmak İster gibi iddialı programları geride bıraktı. Günün en çok izlenen ikinci dizisi olan Bir Aşk Hikayesi, genel sıralamada 7. sırada kendine yer buldu.

AB kategorisinde sıralama nasıl?

AB kategorisinin dizi sıralamasında da lider olan Güneşi Beklerken aynı zamanda genel klasmandaki birinciliğini burada da sürdürdü. Kim Milyoner Olmak İster ve Hababam Sınıfı Tatilde sonraki sıraları paylaşırken, Bir Aşk Hikayesi ise genel klasmanda 6. sırada yer aldı.

İşte günün ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zps235072cb.png [reklam]

 photo 2_zps670e1c50.png

 

22 TEMMUZ 2013 PAZARTESİ REYTİNG SONUÇLARINI HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

 

BİR AŞK HİKAYESİ 17. bölüm fragmanını izlemek için tıklayın!

 

GÜNEŞİ BEKLERKEN'de Kerem, Zeynep'i kızdırıyor! Tıkla-izle!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin