23 Temmuz 2016 Cumartesi reyting sonuçları

Hangi dizi ve programlar zirvede?

resim yok
24 Temmuz 2016 - 15:39
Reyting

Tatlı İntikam mı, O Bana Çok Benzer mi, İlker Ayrık'la Var mısınız Yok musunuz mu, Çarkıfelek mi, haber bültenleri mi?

Ekranlarda Cumartesi gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

TÜM KİŞİLERDE 'TATLI İNTİKAM' ZİRVEDE

Kanal D'nin sevilen gençlik dizisi Tatlı İntikam tüm kişilerde en çok izleyici toplayan yapım olurken bu diziyi takip eden programlar Show TV'nin yeni prodüksiyonu O Bana Çok Benzer ve Atv Ana Haber oldular.

Fox'un yabancı sineması Shrek Sonsuza Dek Mutlu dördüncü sırada yer alırken, İlker Ayrık'la Var mısınız Yok musunuz günü beşinci sırada tamamladı.

AB KATEGORİSİNDE BENZER TABLO!

AB kategorisinde Tatlı İntikam ve O Bana Çok Benzer tüm kişilerde olduğu gibi ilk iki sırayı paylaşıyor. Her iki yapım bu kategoride izlenme oranlarını daha yukarılara çekmiş gözüküyor.

Atv'de Başbakan ile Gündem Özel en çok izlenen programlar sıralamasında üstlerde yer alırken, yabancı sinema Shrek Sonsuza Dek Mutlu bu kategoride beşinci sırada yer aldı.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

Tatlı İntikam 17. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin