Black Sails final yapıyor!

Starz'dan resmi açıklama geldi...

Black Sails'te yolun sonuna geliniyor! Yayıncı kanal Starz'dan yapılan resmi açıklamayla dizinin 4. sezonunun aynı zamanda final sezonu olacağı duyuruldu.

4. SEZON AYNI ZAMANDA FİNAL SEZONU OLACAK!

Dizinin 10 bölümlük son sezonu 2017 senesi içinde Starz ekranlarında olacak.

Black Sails'in ortak yaratıcısı Jonathan E. Steinberg konuyla ilgili yaptığı basın açıklamasında "Dört yılı geçen süre zarfında büyük zevk aldığımız Black Sails macerasında bizlere verilen yaratıcı özgürlük televizyon sektöründe görülen nadir ayrıcalıklardandı. Önümüzdeki sezonun son olması konusunda oldukça zor bir karar aldık. Ancak hikayeyi burada bitirme konusunda en iyi kararın bu olduğunu, bunun ötesinde hikayeyi bitirmek için daha iyi bir son olamayacağının kararını verdik." ifadelerini kullandı.

16-07/24/tobystephenscaptainflint.jpg

"EFSANEVİ KORSAN HİKAYESİ..."

Starz kanalından Carmi Zlotnik ise Jonathan E. Steinberg ve Robert Levine ile birlikte ekiplerinin ve harika oyuncu kadrosunun edebiyatın en efsanevi korsan hikayesini ekranlara taşıma işini en iyi şekilde üstlendiklerini belirtirken, final sezonunun bizleri nihayet Treasure Island kıyılarına getireceğini ifade etti.

DÜNYA ÇAPINDA İLGİ GÖRÜYOR

Jon Steinberg ve Robert Levine'nin yaratıcısı olduğu; Michael Bay ile Platinum Dunes ortakları Brad Fuller ve Andrew Form'un Chris Symes, Brad Caleb Kane, Dan Shotz ile birlikte yapımcılığını üstlendiği Black Sails dünya çapında yaklaşık 200 ülkeye dağıtımı gerçekleşen bir dizi.

Nielsen ve Rentrak verilerine göre dizinin ilk üç sezonu tüm platformlar göz önüne alındığında bölüm başına 3.6 milyon izleyici tarafından takip edildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin