25 Ağustos 2016 Perşembe reyting sonuçları

Hangi dizi ve yapımlar zirvede? Yüksek Sosyete tahtını hangi diziye kaptırdı? İşte reytingler...

Volkan Küçükel
26 Ağustos 2016 - 14:46
Reyting

Yüksek Sosyete mi, Bodrum Masalı mı, Güldür Güldür Show mu, haber bültenleri mi, yabancı sinema Terminatör 3 Makinelerin Yükselişi mi?

Ekranlarda Perşembe gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'YÜKSEK SOSYETE' YERİNİ KAPTIRDI!

Hazar Ergüçlü ve Engin Öztürk ikilisinin başrollerini paylaştığı Yüksek Sosyete haftalardır tüm kişilerde zirvede yer alıyordu. Ancak bu hafta tahtını Kanal D'nin yenilerinden Bodrum Masalı'na kaptırdı.

Atv Ana Haber, Güldür Güldür Show'un tekrar yayını, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber, Show Ana Haber, Zuhal Topal'la ve yabancı sinema Terminatör 3 Makinelerin Yükselişi sonraki sıraları paylaşan yapımlar.

AB'DE SIKI ZİRVE MÜCADELESİ!

Tüm kişilerde Yüksek Sosyete az farkla Bodrum Masalı'nın önünde yer alıyor. Bu dizilerin en yakın takipçileri ise Güldür Güldür Show'un tekrar yayını ve Fatih Portakal ile Fox Ana Haber oldu.

Yabancı sinema Terminatör 3 Makinelerin Yükselişi 13. ve Zuhal Topal'la ise 15. sırada günü tamamladı.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

Bodrum Masalı 3. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin