Eva Longoria, Jane the Virgin dizisine konuk oluyor

Jane the Virgin'in Marbella Hotel'i yaklaşmakta olan üçüncü sezonunda çok ünlü bir ismi konuk edecek: Eva Longoria

Volkan Küçükel
26 Ağustos 2016 - 11:00
Magazin

Jane the Virgin'in Marbella Hotel'i yaklaşmakta olan üçüncü sezonda çok ünlü bir ismi konuk edecek: Eva Longoria

YENİ SEZONUN SÜRPRİZ İSMİ

Dizinin yıldızlarından Jaime Camil, Instagram hesabından yaptığı duyuruyla Desperate Housewives ile özdeşleşen ve son dönemde Telenovela'da izlediğimiz ismin The CW'nun sevilen dizisine konuk olacağını bildirdi.

16-08/26/jaime-camil.png

Başroldeki Gina Rodriguez'in Snapchat hesabından ise Longoria'nın aynı zamanda sezonun üçüncü bölümünün yönetmen koltuğundaki isim olduğu da ortaya çıktı.

DİZİDEKİ KARAKTERİ NASIL OLACAK?

Longoria'nın dizinin hikayesine nasıl giriş yapacağı konusunda henüz detaylı bir bilgi mevcut değil ancak Britney Spears, Charo ve Paulina Rubio gibi gerçek hayattaki kendi karakteriyle hikayede yer alması olası gözüküyor.

Bu arada 41 yaşındaki güzel aktris ve yapımcı Longoria bu gelişmenin duyurulmasının ardından şahsi sosyal medya hesabından haberleri doğrulayan bir paylaşımda bulundu.

16-08/26/eva.png

Longoria'nın yönetmenliğini üstleceği bölümün ismi "Chapter Forty-Seven"ın senaryosu Carolina Rivera ve Micah Schraft tarafından kaleme alındı.

YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Jane the Virgin, yeni sezonuyla 17 Ekim Pazartesi akşamı The CW ekranlarına geri dönecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin