25 Ekim 2016 Salı reyting sonuçları

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz mı, Star TV'nin yeni dizisi Anne mi, Hayat Şarkısı mı, Gülümse Yeter mi, Familya mı? Ekranlarda Salı gününün galibi hangi yapım oldu?

Volkan Küçükel
26 Ekim 2016 - 10:30
Reyting

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz mı, Star TV'nin yeni dizisi Anne mi, Hayat Şarkısı mı, Gülümse Yeter mi, Familya mı?

Ekranlarda Salı gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ' YİNE ZİRVEDE!

Ekranların iddialı dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta da tüm kişilerin zirvesinde! Cansu Dere ve Gonca Vuslateri'nin rol aldığı Star TV'nin yeni dizisi Anne beğenilen ilk bölümüyle listeye ikinci sıradan giriş yaptı.

Hayat Şarkısı bu hafta haber bültenlerinin ardından 8. sırada zirveyi takip ediyor. Yeni sezonun açılmasının ardından güçlü rakiplerinin gelişiyle zirveden uzaklaşmaya devam eden Gülümse Yeter bu hafta birkaç sıra daha gerileyerek 11. sırada günü tamamlarken, iptale koşan Fox TV'nin Familya'sı 39. sırada kendine yer bulabildi.

AB'DE BENZER TABLO

Atv'nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı AB kategorisinde de rakiplerinin önünde ilk sırada! Anne bu kategoride de ilk bölümü için iyi izlenme oranlarına ulaşarak ikinci sırada yer aldı. Önümüzdeki hafta zirveyi biraz daha zorlayacak gibi gözüküyor.

Hayat Şarkısı, bu dizilerin ardında 3. sırada kendine yer buldu. Gülümse Yeter geçen haftaki gibi 11. ve Familya ise 34. sırada günü tamamlayan diziler.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Hayat Şarkısı' 28. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin