Game of Thrones 7. sezonun senaryosu sızdırıldı

Gelecek yıl (2017) yaz döneminde yayında olacak olan Game of Thrones'un 7. sezonunun tüm bölümlerine ait ciddi sızıntılar yaşandı ve tüm senaryo açıklandı..

Editör
26 Ekim 2016 - 16:55
İptal - Onay

Önümüzdeki dönem 7. sezonu başlayacak olan Game of Thrones'un, geçtiğimiz günlerde setten fotoğrafları ve videoları sızdırılmıştı ancak bu fotoğrafların ve videoların ne olduğu anlaşılamamıştı.

Bugün yaşanan bir gelişme ise dizinin yapımcıları ve hayranları tarafından senaryo krizi yaşattı. Reddit kullanıcısı Free Folk, Game of Thrones'un yedinci sezonununa ait tüm hikaye akışını anlattı. Kısa bir zaman sonra bu içerik kaldırılsa bile birçok forumlar ve siteler üzerinde düzenli olarak yayılmaya devam etti.

16-10/26/game-of-thrones_7_sezon.jpeg

Free Folk, daha önce altıncı sezona ait makul spoiler paylaşarak ve önceki sezona ait ilk dört bölümü sızdırarak gündeme gelmişti. Eğer yedinci sezona ait paylaşılan spoilerları okumak istiyorsanız, konu ile ilgili rehbere buradan ulaşabilirsiniz. İçeriğin doğal olarak İngilizce olduğunu ve çok ciddi spoiler içerdiğini de sizlere belirtelim.

DİZİ KARAKTERİ SIZINTIYI ONAYLADI

Konu ile ilgili olarak dizide Missandei karakterini canlandıran Nathalie Emmanuel ise Twitter üzerinden açıklama yaptı. Yaptığı bu açıklamada ise bu paylaşımın, yedinci sezona ait olan tüm keyfini kaçırdığını dile getirdi. Oyuncunun bu Tweet'i ise sızan bilgileri bir nevi doğruladı.

16-10/26/nathalie-emmanuel-twitter.jpg

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin