25 Kasım 2018 Pazar reyting sonuçları! Savaşçı ve Elimi Bırakma mücadelesinin galibi hangisi oldu?

25 Kasım 2018 Pazar günü reytingleri belli oldu. Savaşçı'nın istikrarı, Elimi Bırakma'nın çıkışı... Günün reytingleri ve değerlendirmesi...

Volkan Küçükel
26 Kasım 2018 - 11:33
Reyting

25 Kasım 2018 Pazar gününün reyting sonuçları belli oldu! Pazar günü ekranlara gelen yapımlardan hangileri izleyiciden geçer not almayı başardı? Günün reyting tablosu nasıl şekillendi?

Günün iddialı yapımları Savaşçı ve Elimi Bırakma ile üst sıralara tırmanmaya çalışan Bir Litre Gözyaşı ve Ağlama Anne dizileri reyting tablosunda nasıl sıralandılar?

Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizde!

İŞTE TOTAL VE AB'DE GÜNÜN REYTİNGLERİ

25 Kasım 2018 reyting sonuçları (Total)

18-11/26/25-kasim-total-reytingler.jpg

25 Kasım 2018 reyting sonuçları (AB)

18-11/26/25-kasim-ab-reytingler.jpg

SAVAŞÇI TOTALDE YERİNİ KORUYOR!

Kerkük Türk’tür, Türk kalacak!” Bu hafta ekranlara gelen 55. bölümünde Azerbaycanlı ünlü sanatçı Azerin'i konuk eden Savaşçı tüm kişiler kategorisinde zirvedeki yerini kimselere bırakmadı.

Gelişen beklenmedik olayların Kılıç Timi ve Seyfi'yi ölümle burun buruna getirdiği heyecan dolu bir bölümle izleyici karşısına çıkan dizi AB'de ise geçtiğimiz hafta olduğu gibi 4. sırada günü tamamladı.

Dizi, Twitter'da #KerkükTürktür etiketiyle kısa sürede Trend Topic listesine girdi.

18-11/26/savasci-55-bolum-fotograf.jpg

ELİMİ BIRAKMA AB'DE TOPARLANDI!

Aşklarından vazgeçmeyen #AzCen… Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaşan Cenk'in hikâyesini anlatan TRT dizisi Elimi Bırakma bu hafta AB kategorisinde O Ses Türkiye'nin hemen ardında 2. sırada günü tamamlarken bu kategorinin en çok izlenen dizisi olmayı başardı.

Twitter'da #Seveceksen etiketiyle akşam boyunca çok konuşulan dizi tüm kişilerde ise 5. sırada kendine yer buldu.

18-11/26/elimi-birakma-18-bolum-fotograf.jpg

AĞLAMA ANNE İLK 10 İÇİNDE KALMAYA DEVAM EDİYOR!

"Alev, sonunda hayallerine kavuşup kızına sarılabilecek mi?" sorusunun cevabını arayan 8. bölümüyle izleyici karşısına çıkan Ağlama Anne totalde 7., AB'de 10. sırada günü tamamlarken önceki haftalara benzer bir ekran performansı sergiledi.

18-11/26/aglama-anne-8-bolumden-kare.jpg

BİR LİTRE GÖZYAŞI BU HAFTA KAÇINCI SIRADA?

Mahir, Cihan'a duygularını açmaya karar vermişken Hande'nin hiç beklemediği bir sürpriziyle sarsılıyor... Duygusal hikayesiyle dikkat çeken Kanal D'nin Bir Litre Gözyaşı dizisi dün akşam 8. bölümüyle ekranlardaydı.

Twitter'da bu hafta #Seviyorsan etiketini kullanan dizi AB'de 9., tüm kişilerde ise 12. sırada kendine yer bulabildi.

18-11/26/bir-litre-gozyasi-8-bolumden-kare.jpg

"Elimi Bırakma" 19. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin