Vurgun dizisinin kadrosuna üç yeni oyuncu daha katıldı!

Gold Film tarafından Fox Tv için hazırlanan ve ilk etapta ismi Kardeş Çocukları olarak açıklanan Vurgun dizisinin kadrosu her geçen gün genişliyor.

Merve Mutlu
26 Kasım 2018 - 11:23
Yeni Bölüm

Gold Film tarafından Fox Tv için hazırlanan Vurgun dizisinin kadrosu her geçen gün genişliyor. Yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Altan Dönmez'in oturacağı, başrollerinde Erkan Petekkaya, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır gibi başarılı isimlerin rol alacağı dizinin Aralık ayında sete çıkması bekleniyor.

18-11/26/vurgun-1543220943.jpg

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ayrılan Deniz Çakır ve adını Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde duyuran ve en son Paramparça dizisinde rol alan Erkan Petekkaya'nın buluştuğu yeni dizi Vurgun'un kadrosuna güçlü isimler katılmaya devam ediyor. Son olarak Begüm Birgören'in katıldığı Vurgun dizisi kadrosuna Medyatava'nın haberine göre; Altan ErkekliCemal Toktaş ve Aliye Uzunatağan da katıldı.

18-11/26/aliye.jpg

Vurgun'un kadrosuna son olarak katılan oyunculardan Cemal Toktaş Kemal'in kardeşi Turan'ı, Aliye Uzunatağan yengesi Nezahat'i, Altan Erkekli ise amcası Erdoğan'ı canlandıracak.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin