25 Ocak 2019 Cuma reyting sonuçları! Reyting savaşı kızıştı!

25 Ocak 2019 Cuma günü reytingleri belli oldu. Arka Sokaklar, İstanbullu Gelin, Gülperi, Kızım, Payitaht Abdülhamid... En çok izlenen dizi hangisi oldu? İşte reytingler ve günün değerlendirmesi...

Volkan Küçükel
26 Ocak 2019 - 12:47
Reyting

25 Ocak 2019 Cuma reyting sonuçları belli oldu! Günün en çok izlenen dizisi hangisi oldu?

Yeni yılla birlikte araya giren dizilerin yeni bölümleriyle ekranlara geri dönmeleri Cuma gününün reyting yarışını yeniden kızıştırdı. Arka Sokaklar, İstanbullu Gelin, Gülperi, Kızım ve Payitaht Abdülhamid arasındaki reyting savaşından hangisi galip çıktı?

Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizin devamında...

İŞTE GÜNÜN REYTİNGLERİ

25 Ocak 2019 reyting sonuçları (Total)

19-01/26/25-ocak-2019-total-reytingler.jpg

25 Ocak 2019 reyting sonuçları (AB)

19-01/26/25-ocak-2019-ab-reytingler.jpg

ARKA SOKAKLAR TOTALDE YİNE ZİRVEDE!

Mesut nerede? Kanal D'nin uzun soluklu popüler polisiyesi Arka Sokaklar dün akşam 502. bölümü ile ekranlardaydı.

Kanal D'nin Erler Film imzalı dizisi tüm kişilerde 10,28 reyting - 22,25 izlenme payı alarak aradan mükemmel döndü ve bir kez daha günün en çok izlenen yapımı oldu. Dizi, AB'de ise 4. sırada günü tamamladı.

19-01/26/arka-sokaklar-502-bolumden-kare.jpg

İSTANBULLU GELİN BİR KEZ DAHA AB'NİN EN ÇOK İZLENEN DİZİSİ!

"Kocaman bir aile de olsak, hepimizin kendi hikayelerine ihtiyacı var. Hikayenizi kaybetmeyin" Dün akşam ekranlara gelen 69. bölümü için Twitter'da #benimhikayem etiketini kullanan Star TV'nin İstanbullu Gelin'i başarılı ekran grafiğine sahip olduğu AB kategorisinde bir kez daha günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı.

Dizi, yeni bölümüyle AB'de zirvede yer alırken; totalde ise 11. sırada günü tamamladı.

19-01/26/stanbullu-gelin-69-bolumden-kare.jpg

GÜLPERİ İSTİKRARLI GRAFİĞİNİ KORUYOR!

"Sevdiğimiz insanlar bazen öyle hatalar yapar ki, kalbinle ne kadar savaşsan da affedemezsin…" Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen ikilisinin paylaştığı Gülperi, Twitter'da #KalbiminSahibi etiketinin kullanıldığı 17. bölümüyle tüm kişiler kategorisinde 4. sırada yer alıp Arka Sokaklar'ı takibini sürdürürken; AB kategorisinde 8. sırada kendine yer buldu.

19-01/26/gulperi-17-bolumden-kare.jpg

KIZIM ÜST SIRALARDA GEZİNMEYE DEVAM EDİYOR!

Mahkemede Asu'yu seçen Öykü, herkesin hayatının değişmesine neden oluyor! TV8'in ilgi gören Kızım dizisi yeni bölümüyle AB'de 5.; totalde 6. sırada günü tamamlarken geçtiğimiz haftalara benzer bir ekran performansı ortaya koydu.

19-01/26/kizim-tv8.jpg

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD AB'DE ZİRVEYİ ZORLUYOR!

"Ne vazgeçeceğiz, ne de yenileceğiz!" TRT 1'in tarihi dönem dizisi Payitaht Abdülhamid, Twitter'da #KorkumuzYok etiketinin kullanıldığı 71. bölümü ile AB'de 3.; totalde ise 8. sırada kendine yer bularak başarılı bir haftayı geride bırakmış oldu.

AB'de İstanbullu Gelin'e çok yaklaşan yapım zirveyi zorlamaya devam ediyor.

"Payitaht Abdülhamid" 72. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin