Fazilet Hanım ve Kızları'nın oyuncusu İdris Nebi Taşkan da Artvinli dizisinde!

Kanal D ekranları için hazırlanan Artvinli dizisinin kadrosuna İdris Nebi Taşkan da dahil oldu.

Merve Mutlu
25 Ocak 2019 - 16:33
Magazin

Usta oyuncu Fikret Kuşkan'ın uzun bir süredir ekranlarda olmamasına rağmen kabul ettiği yeni dizi projesi Artvinli'nin kadrosu her geçen gün genişliyor. 

Avşar Film tarafından Kanal D ekranları için hazırlanan Artvinli kod adlı dizinin kadrosuna en son Ozan Dolunay ve Berker Güven dahil olmuş, dizisinin cast çalışmasının devam ettiği söylenmişti. Şimdi de Artvinli dizisinin kadrosuna, Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde yıldızı parlayan genç oyuncu İdris Nebi Taşkan dahil oldu. 

19-01/25/idris-nebi.png

Fazilet Hanım ve Kızları adlı başarılı yapımda Yasin karakterini canlandıran İdris Nebi Taşkan, Sırma Yanık'ın kaleme alacağı, başarılı yönetmen Cevdet Mercan'ın yönetmen koltuğuna oturacağı Artvinli dizisinde Civan karakterini canlandıracak. 

Taşkın'ın, Seher (Başak Köklükaya) karakterinin oğlu rolünü üstlendiği Artvinli dizisinin cast çalışmaları devam ediyor. 

İdris Nebi Taşkan kimdir?

1997 yılında dünyaya gelen İdris Nebi Taşkan İstanbul Beyoğlu doğumludur. Oyunculuğun yanı sıra basketbolcu kimliği ile de ön plana çıkmaktadır. Bugüne kadar Muhteşem Yüzyıl, Poyraz Karayel ve Arkadaşlar İyidir gibi projelerde rol almıştır.

2017 yılında ise Star Tv’de yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Yasin karakterini canlandırmasıyla yıldızı parlamıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin