26 Şubat – 3 Mart | Bu hafta Zorlu PSM'de neler var?

Zorlu PSM'de bu hafta yine dopdolu. 26 Şubat-3 Mart tarihleri arasında Zorlu PSM'nin programı...

Berfin Sengil
20 Şubat 2024 - 10:56
Viral

Zorlu PSM’de bu hafta, 30 yılı aşkın süredir 12 binden fazla performans ile 10 milyon seyirciye ulaşan, Londra’dan New York’a, Avustralya’dan Meksika’ya uzanan ve 20’den fazla uluslararası ödüle layık görülen Slava’s Snow Show, 28 Şubat – 3 Mart tarihleri arasında yeniden Türkiye’ye geliyor.

Yenilikçi metodlarıyla tanınan çağdaş koro şefi Başak Doğan’ın yönetimindeki Chromas, 2 Mart Cumartesi akşamı Zorlu PSM’de konser vermeye hazırlanıyor. Saykedelik gitar melodileri ve karmaşık ezgileri bir araya getiren, Barış Manço ve Cem Karaca’dan aldığı ilhamla günümüz müziğini farklı bir boyutta ele alan Mannheim kökenli Alman-Türk grup ENGIN, PSM Loves2Gather konser serisinin heyecanını 2 Mart’ta %100 Studio’da devam ettiriyor. 

BALİNA // 26-27 ŞUBAT // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20.30

Zorlu PSM, Craft Tiyatro ve Free Stage ortak yapımcılığı ile Samuel D. Hunter’ın aynı isimli oyunundan uyarlanarak geçtiğimiz seneye damgasını vuran, Akademi Ödülleri’nde aldığı 3 adaylığın yanında, Brendan Fraser’a “En İyi Erkek Oyuncu” Oscar’ını kazandıran Balina, bir baba-kızın çok geç kaldıkları küçük bir kavuşma hikayesini anlatıyor. 

Zorlu PSM, Craft ve Freestage ortak yapımcılığında, İbrahim Çiçek’in yönettiği oyun; Enis Arıkan, Şebnem Bozoklu, Yağız Can Konyalı, Helin Kandemir ve Emine Evirgen’in performanslarıyla “Balina”, Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde temsillerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

ÇAĞLA ALKAN STAND-UP // 27 ŞUBAT // touché by N Kolay // 21.00

Stand-up dünyasının sevilen ismi Çağla Alkan; analog zamanlara dair bildiklerini sevenleriyle paylaşıyor. Çağla Alkan tek kişilik gösterisiyle Zorlu PSM touché by N Kolay ‘da.

SOLANCH DE LA ROSA // 28 ŞUBAT // touché by N Kolay // 21.00

Latin, pop ve R&B türlerini kendine has üslubuyla yorumlayan, 9 senedir İstanbul’da yaşayan Kübalı şarkıcı Solanch De la Rosa touché by N Kolay’da sahne alıyor.

LALALAR // 28 ŞUBAT// %100 STUDIO // 21.00

Mayıs 2022’de Bi Cinnete Bakar isimli ilk albümlerini yayımlayan LALALAR, Eylül 2023’te dinleyici ile buluşan ikinci albümleri “En Kötü İyi Olur” ve özgün eserleriyle hem Türkiye’de hem de dünya sahnesinde adından söz ettirdiği şarkılarıyla 28 Şubat akşamı %100 Studio’ya geliyor.

SLAVA’S SNOW SHOW // 28 ŞUBAT – 3 MART // TURKCELL SAHNESİ // 14.30 - 15:30 -18.00 – 20.30

30 yılı aşkın süredir 12 binden fazla performans ile 10 milyon seyirciye ulaşarak, Tony Ödülleri’nde “En İyi Özel Teatral Etkinlik” dalında adaylık ve Drama Desk Ödülleri’nde “Eşsiz Teatral Deneyim” ödülü dahil, Londra’dan New York’a, Avustralya’dan Meksika’ya uzanan ve 20’den fazla uluslararası ödüle layık görülen Slava’s Snow Show, geçtiğimiz senelerde Türkiye’deki gösterileri ile yoğun ilgi ile görmelerinin ardından 28 Şubat – 3 Mart tarihleri arasında bir kez daha Türkiye’ye geliyor. 

AİLE YALANLARI // 28-29 ŞUBAT // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20.30

Zorlu PSM, Toy İstanbul ve Melisa Sözen’in ortak yapımcılığı ile Nermin Yıldırım’ın “Bavula Sığmayan” öyküsünden uyarlanan, başrollerini Melisa Sözen, Ülkü Duru ve Müfit Kayacan'ın paylaştığı ve rejisörlüğünü Hakan Emre Ünal'ın üstlendiği “Aile Yalanları”, küçük bir aile trajedisini üç kahramanın da perspektifinden anlatıyor.  Aile üyelerinden her birinin aynı olayı nasıl bambaşka şekillerde algılayıp yaşadığını gözler önüne serdiği hikayesiyle izleyicisinden tam not alan Aile Yalanları, Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde sezon boyunca temsillerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

BUSE SİNEM İREN STAND UP // 29 ŞUBAT // touché by N Kolay // 21.00

BKM Açık Mikrofon YouTube kanalında, orijinal Karadeniz şivesiyle anlattığı masallar, film yorumları ile tanınan Buse Sinem İren, tek kişilik stand up gösterisiyle 29 Şubat akşamı touché by N Kolay’da.

HAMİYET MÜZİKALİ // 1 MART // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20.30

1980’li yıllarda yoksullaştırılan ve dayanışma hakkı elinden alınan fabrika işçilerinin dünyasında hem bir emekçi hem anne hem de kadın olmanın tüm yükünü sırtlamış bir hayalperestin ‘lan ben sana neyledim dünya’ deyişinin hikayesini anlatan “Hamiyet Müzikali”, Peyk şarkılarının eşliğinde 1 Mart akşamı Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde tiyatroseverlerle buluşuyor.

A NIGHT OF DUETS: CANSU NİHAL AKARSU & ERDEM ÖZKAN // 1 MART // touché by N Kolay // 21.00

Caz tarihinin önemli bestecilerinin eserlerinden özenle seçilmiş şarkıları düet olarak dinleyeceğiniz bu özel konserde güçlü sesi ve yorumuyla Cansu Nihal Akarsu, Erdem Özkan'ın keyifli sahnesine konuk oluyor. 

Geçtiğimiz yıl İzmir'de yoğun ilgiyle karşılanan konserlerde bir araya gelen ikilinin İstanbul'daki müzisyen kadrosu, piyanoda Kaan Bıyıkoğlu, kontrbasta Baran Say ve davullarda Ekin Cengizkan'dan oluşuyor. Sadece müzikleriyle değil, hikayeleri ve seyirciyi içine alan sahnesiyle de uzun süre hafızalarınızda kalacak bir konser touché by N Kolay’da  müzikseverlerle buluşacak.

CHROMAS BY BAŞAK DOĞAN // 2 MART // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 21.30

Yenilikçi metodlarıyla tanınan çağdaş koro şefi Başak Doğan’ın yönetimindeki Chromas, 2 Mart Cumartesi akşamı Zorlu PSM’de yeni bir konser vermeye hazırlanıyor. Görsel ve işitsel özel bir şov hazırlayan koro, “İyi Gün Dostlarım” ve “Fix You” gibi sevilen yorumlarının yanı sıra Başak Doğan’ın bestesi “Oyun”u da seslendirecek. 

Chromas konserlerinin vazgeçilmez bir parçası haline gelen, Türkiye’de sadece Başak Doğan’ın uyguladığı Vocal Painting tekniğiyle seyirci ve koro beraber yine doğaçlama şarkılar söyleyecek. Chromas by Başak Doğan müzikseverlere unutulmaz bir deneyim yaşatmak için 2 Mart akşamı Turkcell Platinum Sahnesi’ne konuk oluyor.

ENGIN // 2 MART // %100 STUDIO // 21.30

Zorlu PSM, PSM Loves2Gather konser serisiyle müzikseverleri dünyanın farklı yerlerindeki alternatif müzik sahnelerine keşfe çıkarmaya devam ediyor. Saykedelik gitar melodileri ve karmaşık ezgileri bir araya getiren, Barış Manço ve Cem Karaca’dan aldığı ilhamla günümüz müziğini farklı bir boyutta ele alan ve vokal ve gitarda Engin Devekıran, davulda Jonas Stiegler ve bas gitarda David Knevels’in bulunduğu Mannheim kökenli Alman-Türk grup ENGIN, PSM Loves2Gather konser serisinin heyecanını 2 Mart’ta Zorlu PSM %100 Studio’da devam ettirmeye hazırlanıyor.

KUSURSUZ DÜNYA MÜZİKALİ // 3 MART // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 11.00 – 14.00

Çocuklarla en sevilen oyunları 20 senedir buluşturan Zorlu Çocuk Tiyatrosu, “Bir Hayal Bir Oyun” yarışmasının 2020 yılı kazananı Elif Sude Dobra’nın kaleme aldığı ‘Acayip Teknolojik Masallar’ hikayesinden sahneye uyarlanan Kusursuz Dünya Müzikali, bu sene de her yaştan izleyiciyle buluşuyor. Başrolünde Pınar Altuğ Atacan, Yağmur Topçu ve Yarkın Ünsal’ın yer aldığı, Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde izleyenleri yenilikçi dekoru ve kostümleri, müzikleri ve danslarıyla gerçek, sanal ve masal arasında bir yolculuğa çıkaran Kusursuz Dünya Müzikali, sezon boyunca Zorlu PSM’de.  

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin