27 Aralık 2022 Salı Reyting Sonuçları!

27 Aralık 2022 Salı gününün en çok izlenenleri belli oldu! Fox'ta Bir Peri Masalı, TRT'de Yürek Çıkmazı, Star'da Gecenin Ucunda, Show Tv'de Baba, Atv’de Ben Bu Cihana Sığmazam ve Kanal D’de Üç Kız Kardeş arasındaki rekabeti kim kazandı?

Volkan Usta
28 Aralık 2022 - 10:26
Reyting

27 Aralık 2022 Salı gününün reyting sonuçları açıklandı.

Total'de 1.sırada Atv’de izleyiciyle buluşan “Esra Erol’da”, 2. sırada Atv’de ekrana gelen “Ben Bu Cihana Sığmazam”, 3.sırada Kanal D’de yayınlanan “Üç Kız Kardeş” yer aldı.

AB'de ise 1.sırada “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber”, 2.sırada yine “Üç Kız Kardeş”, 3.sırada “Ben Bu Cihana Sığmazam” yer aldı.

20+ABC1 izleyici grubunda ise birinci sırada “Ben Bu Cihana Sığmazam”, ikinci sırada “Seçuk Tepeli İle Fox Ana Haber”, üçüncü sırada “Esra Erol’da” yer aldı.

22-12/28/screenshot-1-oosw.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin