27 Şubat 2017 Pazartesi reyting sonuçları

İçerde mi, Kırgın Çiçekler mi, Paramparça mı, Hangimiz Sevmedik mi? Ekranlarda Pazartesi gününün galibi hangi dizi oldu?

Volkan Küçükel
28 Şubat 2017 - 17:38
Reyting

İçerde mi, Kırgın Çiçekler mi, Paramparça mı, Hangimiz Sevmedik mi?

Ekranlarda Pazartesi gününün galibi hangi dizi oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

VE TÜM KİŞİLERDE ZİRVE DEĞİŞTİ!

Haftalardır İçerde'yi yakından takip eden ve geçen hafta elde ettiği izlenme oranlarıyla rakibine iyice yaklaşan Kırgın Çiçekler bu hafta bu yükselişinin mükafatını aldı ve haftalar sonra zirveye yerleşti.

Ekran macerasını başarılı şekilde sürdüren fenomen dizi İçerde bu hafta ikinci sırada yer alırken; Paramparça 14. ve TRT 1'in Hangimiz Sevmedik'i 31. sırada günü tamamladı.

17-02/28/kirgin-cicekler.jpg

AB'DE 'İÇERDE' RAKİPSİZ!

İçerde, AB kategorisinde daha yüksek izlenme oranlarıyla adeta rakipsiz şekilde ilk sırada! Kırgın Çiçekler 3., Hangimiz Sevmedik 11. ve Paramparça 13. sırada günü tamamlayan diziler.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Kırgın Çiçekler' 74. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin