Auli'i Cravalho Drama High kadrosuna katıldı

Disney'in Moana yapımı ile ünlenen genç aktrist Auli'i Cravalho, NBC'nin yeni dizisi Drama High'da büyük bir rol kaptı!

Berfu Özlen
28 Şubat 2017 - 11:20
Gündem

Jason Katims’in yeni lise dizisi Drama High, yıldızını buldu!

Disney’in yeni animasyon filmi Moana’da, prenses Moana’ya can veren Hawaii yerlisi Auli’i Cravalho, seslendirme başarısından sonra, geçtiğimiz Pazar gecesi yayınlanan Oscar ödül törenindeki nefes kesen canlı performansı ile hepimizi büyülemişti.

Deadline’ın haberine göre, Cravalho, Michael Sokolov’ın 2013’te yayınladığı romandan uyarlanan ve işçi sınıfı mahallesindeki bir lisenin tiyatro klübünü konu alacak olan dizide önemli bir rol için anlaştı. Cravalho Lilette isimli bir öğrenciyi canlandıracak ve Oscar performansı göze alınırsa, rolünde bolca şarkı da söyleyecek.

Gerçek bir hayat hikayesi

Dizi, uyarlandığı kitabın yazarı Sokolov’un gerçek hayat hikayesine dayanıyor ve iyi bir öğretmen ve aile babası olan bir adamın, ekonomik zorluklara rağmen tiyatroya ilgi duyan öğrencileri için yaptığı fedakarlıkları konu alıyor.

Drama High’ın açıklanan kadrosundaki diğer isimler ise Jeffrey Seller, Michelle Lee ve Flody Suarez.

Dizi ile ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin