Stephen Moyer da X-Men dizisinin oyuncu kadrosunda!

True Blood'un eski yıldızı Stephen Moyer, henüz ismi netleşmeyen ve firari bir mutant grubunun hikayesine odaklanan X-Men temalı dizinin pilot bölümünün oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Volkan Küçükel
28 Şubat 2017 - 08:10
Gündem

Stephen Moyer vampirlerle dolu bir dünyadan sonra bu kez mutantlarla çevrili bir evrene adım atıyor!

The Hollywood Reporter'ın haberine göre True Blood'un eski yıldızı, henüz ismi netleşmeyen ve firari bir mutant grubunun hikayesine odaklanan X-Men temalı dizinin pilot bölümünün oyuncu kadrosuna dahil oldu

MOYER'IN YENİ ROLÜNÜN DETAYLARI

Peki Moyer'ı dizide hangi rolle göreceğiz?

Aktör dizide cocuklarının mutant güçlerine sahip olduğunu keşfeden sıradan bir ailenin hırslı bir avukat olan babası Redd karakterine hayat verecek.

Redd, çocuklarına düşmanca yaklaşan hükümetin tavrından dolayı ailesini alıp kaçmak zorunda kalır ve diğer mutantlar ile iletişim halinde olacakları bir yer altı ağına katılırlar. Bundan sonra hayatta kalma mücadelesi içine gireceklerdir.

MOYER'IN DİZİ KARİYERİ

2008-14 seneleri arasında HBO ekranlarına gelen True Blood dizisinde Bill Compton karakteriyle izlediğimiz 48 yaşındaki Moyer son dönemde Kurt Sutter'ın yaratıcısı olduğu FX'in ortaçağ draması The Bastard Executioner'da (Milus Corbett) karşımıza çıkmıştı. Aktör 22 Mart'ta prömiyerini gerçekleştirecek Fox dizisi Shots Fired'ın da ilk sezon oyuncu kadrosunda yer alıyor.

17-02/28/stephen-moyer.jpg

KADRODAKİ DİĞER İSİMLER

Dizinin oyuncu kadrosuna daha önceden mutant güçlere sahip Blink karakteriyle Jamie Chung (Once Upon a Time) ve yeraltı ağının güçlü Amerikan lideri karakteriyle Blair Redford (Switched at Birth) da katılmışlardı.

Yazar Matt Nix (Burn Notice) ve pilot bölümün yönetmenliğini de üstlenecek olan Bryan Singer ikilisinin elinden çıkacak dizide Nix; Lauren Shuler Donner, Simon Kinberg, Jeph Loeb, Jim Chory ve Singer ile birlikte yrütücü yapımcı olarak görev yapacak.

20th Century Fox TV ve Marvel Television yapımcılığındaki dizinin henüz resmi olarak diziye dönüşmediğini ve oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmalarının sürdüğünü de hatırlatalım.

"Stephen Moyer - True Blood":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin